hospoda
„Karty nebereme, jen hotovost.“ Mezi hospodskými se šíří režim BUS, motivací je i krácení tržeb
Hokejový zázrak se opakovat nebude, říká o Euru kanonýr Vízek. Jak se za 20 let změnila kultura fandění v hospodě?
Kafka ve stínu liberecké radnice. Jak na svoje setkávání se slavným literátem vzpomíná spisovatel Jaroslav Rudiš?
Za guláš už přes 200 korun. Restaurace vysvětlují, proč od začátku roku opět zrychlily zdražování jídla i nápojů
Žádný nejistý popleta. Šlitr byl cílevědomý workoholik s uzlem na duši, říká přední „semaforolog“ Lukáš Berný
„Karty nebereme.“ Některé gastro podniky dál trvají na platbách jen v hotovosti, ve hře může být návrat EET
Šíleně smutná královna od protinožců. Mary Donaldsonová ulovila následníka dánského trůnu v hospodě
„Lahváče“ drtí cenou výčepy. Pivovary se bojí zániku hospod a chtějí tomu zabránit, nabízejí peníze i poradenství
Vždyť se toho nemusí bůhvíco namluvit, aby bylo dobře mezi lidmi, psal Karel Čapek ve svém posledním článku
Čepované pivo čeká jedno z největších zdražení za desítky let. Kolik bude stát?
On nespal. Byla to zvláštní bdělost. V hospodě byl jako doma, vzpomíná Petr Pithart na Schwarzenberga
„Bezhotovostní" Česko často končí u vstupu do hospody. Proč majitelé restaurací odmítají platby kartou?
Verše o pornoherečkách i zfetovaných rozhoďnožkách. Sbírka básní se věnuje tramvajové zastávce Lazarská
předchozí | 1 2 3 | další |