Oppenheimer byl extrémnější. Kde si režisér zjednodušil práci, které scény se nestaly a co ve filmu chybí

Borůvkový koláč s tvarohem, jahodové knedlíky, křehký koláč s jablky a mnohem víc. Jaké jsou nejlepší letní moučníky?

Jabloní v Česku dramaticky ubývá, v obchodech přibývají jablka z Polska. Jde české sady ještě zachránit?

Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu

Zavařit, udělat pečený čaj či kompot. Přinášíme tipy a recepty na to, jak si uchovat letní úrodu do zimy

Chorvatská kuchyně nabízí plody moře, sušenou šunku i řadu dalších specialit. Každý region nabízí něco svého

Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři
Expert: V tělech máme plno pesticidů a plastů. V extrémním případě může být v jablku až 19 škodlivin
Lahůdka z hlubin země. Proč drahé lanýže chutnají prasatům a kam se za nimi vydat?
Černé jablko Jiřího Koláře. Ještě týden před smrtí o něm mluvil, vzpomíná na výtvarníka Jiří Machalický
„Letos jsme pokáceli dvacetihektarový sad.“ Čeští farmáři utíkají k pšenici či řepce, ovoce se nevyplácí
Nahořklé křupnutí. K čekance se musíte projíst, zkuste to se salátem podle receptu Jana Punčocháře
Z jablek se věštilo už ve středověku. Kapr byl symbolem luxusu, lidi si častěji dopřávali lososa, říká historička
Zapomenuté tradice. O Vánocích obcházely i strašidelné Perchty a klofavé báby, říká autorka knihy
předchozí | 1 2 3 4 5 6 | další |