Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
Jan Punčochář
Jitrnice bez zabijačky. Nebojte se nahradit buchtu obyčejnou houskou, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Nic pro dietáře. Jak na bůček ve vakuu, poradí Jan Punčochář
Recept
Jan Punčochář radí, jak na odlehčený oběd: sivenem, koprem a zelím
Recept
Polévka na zahřátí. Jak na drštkovou s kližkou podle Jana Punčocháře
Recept
Sehraný vídeňský pár. Jak na řízek s bramborovým salátem, poradí Jan Punčochář
Recept
Dokonalé koleno. Jak ho upéct správně, poradí Jan Punčochář
Premium
Recept
Soutěžte o dárky za desetitisíce. Dnes můžete vyhrát vouchery do restaurace, na ložní prádlo či oblečení
Slanečka, všem! Hodí se jen tak na chleba, do sendvičů nebo na omáčku, radí Jan Punčochář
Recept
Uzený jazyk se špenátem a neobyčejnými škubánky podle Jana Punčocháře
Premium
Doporučujeme
Připravte si vepřové koleno v petrželi s dýňovým salátem podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Svatomartinská husa podle šéfkuchařů. Přinášíme tři recepty
Recept
Podzimní pajšl. Jak na plíčky na smetaně, poradí Jan Punčochář
Domácí Oktoberfest a mahagonové bavorské preclíky. Jak na ně, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Všestranné špecle. S perličkou a cuketou jsem úžasně, říká Punčochář
Recept
Tradičně, po cikánsku. Základem je dobře orestovaná cibule, radí Punčochář
Premium
Doporučujeme
Losos po skandinávsku. Připravte si lehké jídlo plné vitaminů podle Jana Punčocháře
Recept
Steak bez masa. Jak na plněné portobello, poradí Jan Punčochář
Recept
Lehce rozechvělý dezert. Zkuste meruňkovou panna cottu, radí Punčochář
Recept
Smažený holanďan. Připravte si klasiku na pánev i do trouby podle receptu Jana Punčocháře
Premium
Králík nalehko. Více zeleniny a žádná mouka, radí Jan Punčochář
Recept
Gratinované hříbky po italsku. Jak na ně poradí Jan Punčochář
Recept
Letní oběd jedním tahem. Šťavnatý candát s hráškovou tarhoňou podle Jana Punčocháře
Recept
Česká houbová klasika. Připravte si jednoduché řízky podle Jana Punčocháře
Recept
Salát na lžíci. Studené polévky jsou v létě fantastické, radí Punčochář
Recept
Omáčky a dipy k masu. Jak na domácí majonézu či ajvar podle Jana Punčocháře
Recept
Sladce trpký doprovod. Rebarbora se hodí i k masu, radí Jan Punčochář
Recept
Rozlučka ve svěžím stylu. Zkuste kombinaci zeleniny a ovoce, radí Punčochář
Jahodové žně. Udělejte si tvarohové knedlíky podle Jana Punčocháře
Zemité drobnosti. Marinované hořčičné semínko a marinovaná cibule podle Jana Punčocháře
Mražená sklizeň. Připravte si jahodový sorbet doma, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Vstávej, semínko! Jak připravit vitaminy našlapaný salát, poradí Jan Punčochář
Pstruh bez kostí. Sladkovodní ryby musí být čerstvé, na chuti se to pozná, říká Punčochář
Po 72 dnech otevřeno. Restaurace či bary se za mimořádných opatření pokusí zmenšit obří ztrátu
Králík v italském stylu. Vyzkoušejte recept Jana Punčocháře
Oběd pro celou rodinu. Upečte šťavnaté kuře podle Jana Punčocháře
Velká chřestová klasika. Stačí holandská omáčka a vejce, radí Jan Punčochář
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
bramborový salát
,
cukr
,
Česko
,
dezert
,
Divadlo pod Palmovkou
,
Giuseppe Cipriani
,
jídlo
,
jitrnice
,
Knedlík
,
kopr
,
mleté maso
,
preclík
,
Pstruh
,
Relax - geneea
,
Sádlo
,
Svatomartinské hody
,
vakuum
,
Vídeňský řízek
,
zmrzlina
,
želatina
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení