Úterý 8. října 2024, svátek má Věra
Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Orientace
Kultura
Esprit
Seriály
Kvízy
Premium
iDNES.cz
Kmín
Kmín
Tahle lahůdka není pro chudý. Svatomartinskou husu berte radši mraženou a pečte celou noc, radí odborník
Premium
Polévka na zahřátí. Připravte si vynikající gulášovku podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Bylinková abeceda. Kmín černý napomáhá látkové výměně a posiluje játra
Kmínové obrození. Tradiční české koření znovuožívá na Vysočině, lisují zde z něho také olej
Původní zpráva
Pravidla hummusu. Zkuste recept Jana Punčocháře na cizrnový dip
Doporučujeme
Kmín, pepř a mák. Stačí jen špetka koření a jídlo vystřelí do chuťového nebe
Římský kmín pomáhá proti nadýmání a zažívacím problémům
Seriál
LN: Uhlobaron prodělal na rozinkách stamiliony
5 dalších rad, jak na kapra
Témata:
Bylinková abeceda
,
Cibule
,
Cizrna
,
Cizrna
,
Česko
,
česnek
,
Egypt
,
Humus
,
Jan Punčochář
,
Jan Punčochář
,
Josef Pospíšil
,
kapr
,
koření
,
Mák
,
Média
,
Mostecká uhelná
,
peří
,
polévka
,
rozinka
,
větry
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Magazín
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení