kuchař
Doporučujeme
Vařit se učil na skautských táborech a u babičky. Letos Václavík otevřel třetí bistro Kro a restauraci Alma
Doporučujeme
Hostina na stole. Nová Kašpárkova restaurace láká na velké porce, vtip a moderní českou kuchyni
Rozhovor
Když toho mám plný brejle, dám si krupicovou kaši. Jídlo má být jednoduché a zábavné, říká foodblogerka Bju
Premium
Rozhovor
V Maďarsku je podpora gastra obrovská. Stojí za tím Orbán a celá vláda, míní michelinský kuchař ze Slovenska
Premium
Doporučujeme
„Putinův kuchař“ si čistí krvavou uniformu. Žoldáci z Wagnerovců se mění v hi-tech korporát
Premium
Rozhovor
Grilování baví i ty, kteří by jinak neumíchali ani vajíčka, říká šéfkuchař Marek Fichtner
Premium
Rozhovor
Je libo humra nebo ústřice? Nejraději mám vývar se zelím a vepřovým, říká michelinský šéfkuchař
Premium