Sobota 10. června 2023, svátek má Gita
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
La Degustation
Michelinskou hvězdu obhájily Field a La Degustation. ‚Dobrou kvalitu za dobrou cenu’ nabízí Pohlreich či Eska
Poctivá laskonka a dobrá káva. Znovuotevřená cukrárna Myšák chce naučit lidi snídat sladké
Tichá a naturální utopie. Jejich cidery podává i michelinská restaurace
Doporučujeme
Luxusní suroviny, exkluzivní interiér a bezchybný servis. V Bellevue si potrpí na bylinky a libečkový olej
Bistro Milada: Neotřelé chuťové kombinace, ale nesmyslné ceny za víno a vodu
Michelinský kuchař Kašpárek zkombinuje hovězí morek s rybou. Doma ale máme rádi klasiky, říká
Rozhovor
Praha nemá víc cen Michelinu kvůli nedostatku surovin, říká Karpíšek
Neuvěřitelný příběh. Promovala z práv s červeným diplomem, nyní je šéfkuchařkou
Titul Zlatý kuchař obhájil Jan Punčochář
Kdybychom byli Německo, michelinských hvězd máme víc, říká Vaněk
Anketa
Prestižní Michelinskou hvězdu obhájily tři pražské restaurace
Na české kuchyni mi vadí zahušťování moukou, říká šéfkuchař
Nová skandinávská kuchyně? Nejlepší v restauraci Eska
Rád zkouším nové postupy a vaření si užívám, říká Paulus
Restaurace Alcron a La Degustation si udržely michelinskou hvězdu
KAMU: Jak připravit pořádnou víkendovou snídani?
Seriál
KAMU: Hodnocení restaurací. Kterým se vyhnout, a kterým věřit?
Seriál
Nejlepší restaurace: La Degustation Boheme Bourgeoise
Seriál
Praha je krásná, politika naopak děsná, svěřuje se Američan
Český šok
Sladké, slané, tekuté i smažené: 5 NEJ Rozbíjím se
Doporučujeme
Hvězda je závazek, hosté budou přísnější, říká Tomáš Karpíšek
Rozhovor
Máme radost, ale hvězdy chceme tři, říká Roman Paulus
Rozhovor
Hvězdičku Michelin získal Alcron a Degustation
Aktualizováno
Česká Hospoda v NY nechce čepovat 'čochtany'
Nejlepší restaurace podle Maurera: La Degustation
Exkluzivně
Nejlepší restaurace podle Maurera: La Degustation
Festival Grand Restaurant přilákal přes 7 tisíc gurmánů
Grand Restaurant festival: Ochutnejte luxusní jídla za pár stovek
Podívejte se na 10 nejlepších českých restaurací
Exkluzivně
Nejlepší je La Degustation, restaurace roku podle gurmetů
Exkluzivně
Ledvinky o stupeň lepší. Ambiente nabídne špičkovou českou kuchyni
Lidé mají stejně nejraději koprovku
Ambiente v září otevře typicky českou restauraci
Baranik: Kdy ocení českou kuchyni?
Kdy Michelin zariskuje a ocení českou kuchyni?
Pražský boj o přízeň Michelina
předchozí
1
2
další
Témata:
5 NEJ
,
bylinky
,
Čína
,
Gordon Ramsay
,
ingredience
,
Jan Punčochář
,
Josef Svatopluk Machar
,
Kambodža
,
Kamila Rundusová
,
Lidl
,
lokál
,
Melbourne
,
Michelinská hvězda
,
New York
,
omáčka
,
práce
,
Roman Paulus
,
Skandinávie
,
Titulní strana | 30.11.2010
,
Twitter
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA,, a., s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení