schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Láďa Hruška
V Americe je burger modla, pro Čechy jen karbanátek v housce. To bych chtěl změnit, říká majitel burgrárny
Premium
Rozhovor
Láďa Hruška poradí, jak na hygienu a ochranné pomůcky. Na Primě odstartují jeho nouzovky
Kuchařky a zdravý životní styl. Jaké knihy táhnou?
ASI.JATKA: 15 věcí, co čekat na vietnamské svatbě. 300 hostů je normálka
Doporučujeme
Ruský miliardář krutě trestá české dlužníky. S reklamou mu pomáhá Láďa Hruška
O kuchařky je na předvánočním trhu zájem. Kterou koupit?
Vařím intuitivně, dát dohromady recept je pak dřina, říká food blogerka
Rozhovor
Písničkáři Voxelovi nevadí kritika ani srovnávání s Láďou Hruškou
Kuřecí kůže jsou delikatesa. Ale musí se umět připravit, říká šéfkuchař
Rozhovor
Denní souhrn editora: ochota státních úředníků, StB žije a kolono vítej
Hruškův nástupce: kuřecí kůže vystřídaly placky, po nichž se olizují vězni
Láďu Hrušku nahradí František Nyklas. Vařit budou nově i diváci
Končí kůžičky a bábovky z mikrovlnky? Láďa Hruška podal výpověď
Co vás letos zajímalo nejvíc? Láďa Hruška, hvězda Nymfomanky a rozmazlenci
Doporučujeme
Co vám uniklo: policejnímu šéfovi se nelíbí kritika, malý George i Zemanova ‚pussy‘
Hruškův bestseller trhá rekordy. Kůžičky už vydělaly 52 milionů korun
Láďa Hruška má knihu roku. Kuchařky se prodalo 300 tisíc
Co vám uniklo: důvěra v prezidenta razantně klesla i znechucení nad Hruškou
Lacině, chutně a kvalitně? Ne s Láďou Hruškou, míní šéfkuchaři
Doporučujeme
Nejprodávanější kniha roku? Zřejmě kuchařka Ládi Hrušky
Jako hosta mě v restauracích štve předražené jídlo, říká blogerka
Rozhovor
Co vám uniklo: povolební pikle, Monako kontra Praha a šílený Hruška
To, co předvádí Láďa Hruška, je šílené, říká šéfkuchař Sajler
Rozhovor
Paštika do sushi nepatří. Přinášíme tipy, jak ho připravit
Podzimní překvapení: Nova chystá pořad Vaření s Láďou Hruškou
BALDÝNSKÝ: Jsme Zemanův národ vidláků, co smrdí květákem?
Názor
SOUTĚŽ: Udělejte si rychlou večeři s knihou Svět na pánvi
Recepty Ládi Hrušky nemají s vařením nic společného, říká šéfkuchař
Rozhovor
Co vám uniklo: Česko jako ráj podvodníků s dotacemi
Kuchařka Ládi Hrušky. Mrtvé jídlo, zácpa, plísně, hodnotí kůže a smažáky expert
Lidé jedí sajrajt. Kuřecí kůže jsou důkaz, říká Cajthamlová
Proč Nova nekritizuje Penny a Billu? Vybírají diváci, říká potravinový inspektor
Aktualizováno
Vyš*kat dívky o Velikonocích? Reportér se přeřekl
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu