Úterý 21. března 2023, svátek má Radek
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Magdalena Dobromila Rettigová
Léto je čas marmelád, džemů a voňavých kompotů. Přinášíme ty nejlepší recepty
Premium
Recept
Jste to, co jíte. Vzdělanější lidé se stravují zdravěji a pijí méně alkoholu, říká antropoložka
Premium
Rozhovor
Jak na závin, který sníte i očima. Příprava nejoblíbenějšího českého moučníku krok za krokem
Premium
Seriál
Koncentrovaná chuť léta. Začněte zase s kompoty, jejich chuť je jedinečná
Doporučujeme
Nejpomalejší delikatesa. Šnečích farem v Česku přibývá a vrací se jejich prvorepubliková obliba
PETRÁČEK: Bez německé páky. EU nacvičuje nové recepty na vznik většiny
Zdravější varianta. Na Vánoce býval kapr namodro, ne smažený
Letenská Dobromila: vítaná alternativa k hipsterským bistrům či běžným restauracím
Čechům začíná chutnat šnečí maso, olomoucká farma ho zpracovala stovky kilogramů
Korpulentní Rettigová experimentovala s recepty i s psaním. Zemřela před 170 lety
VANĚK: Pryč s ‚překvapením šéfkuchařů‘. Opisujme od těch dobrých
Seriál
Krmě, jídlo, žrádlo. Výstava ukáže, co jedli naši předci
Kuchyně všech druhů. Nahlédněte do Muzea gastronomie
Muzeum gastronomie otevře na Velikonoce
Božská Litomyšl. Ochutnejte pstruha
Doporučujeme
Jak chutnalo 19. století? Nahlédněte do kuchyně
Doporučujeme
Bio na obzoru aneb Tlačenkou po hlavě
HROMY A BLESKY: Pornoherečka versus zpěvačka a Gottův sex
Cukrář ukryl do čokolády rubínové srdce za deset tisíc korun
České pivo se v kuchyni hodí k masu, ale i k exotickému ovoci
Doporučujeme
Znalci gastronomie nedají dopustit na českou kuchyni
Upečte si sami řeckou pitu
Šneci se vrací na štědrovečerní tabuli
Dušené hovězí po čínsku
Témata:
Česko
,
čokoláda
,
Facebook
,
Francie
,
Francie
,
gastronomie
,
krupice
,
kuchyně
,
Magdalena Dobromila Rettigová
,
marmeláda
,
Michal Lukeš
,
Plzeň
,
pochutiny
,
Pražský kulinářský institut
,
příroda
,
Řecko
,
Tesco
,
těsto
,
Vánoční trhy
,
vejce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s., zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení