Pátek 4. října 2024, svátek má František
Premium
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Orientace
Kultura
Esprit
Seriály
Kvízy
Premium
iDNES.cz
mango
mango
Z Filipín získá Česko chybějící lidi na práci, Výborný má z cesty sušené mango
Zemřel tvůrce celosvětově proslulé mangy Dragon Ball
Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu
Premium
Recept
Japonec vyzrál na přírodu. Za jeho mango dají zákazníci až pět tisíc korun
Jak na pečený mango-marakujový cheesecake, poradí foodblogerka
Tuňák na šafránu a krevety v kokosovém mléce. Letní vaření podle šéfkuchaře Hynka Vávry
Recept
Při výrobě používají český kmín nebo uzenou slaninu. Gin z neobvyklých surovin pálí v pražských Holešovicích
Neexistuje zákusek, který chutná všem. Zaměřila jsem se ale na méně cukru a lepku, to je cesta, říká cukrářka
Rozhovor
Jak z manga vydolovat lahodnou dužinu? Jděte na to jako detektiv Hercule Poirot
Premium
Krevety s mangem, chili aioli, kešu a křupavou tempurou. Jak na ně?
Recept
Krevety s mangem a chilli, křupavou tempurou a sojovým dresinkem
Recept
V Česku si mango loupu, v Africe ho jíme i se slupkou, říká dovozce cizokrajného ovoce
Rozhovor
Japonsko miluje Alfonse Muchu. Série výstav návštěvníkům předvede, jak inspiroval kreslíře mangy
Japonští autoři se upisují k šílenému pracovnímu tempu, říká překladatelka Křivánková
Rozhovor
Krevety v kokosovém mléce s mangem a chilli. Jak na ně?
Recept
VIDEORECEPT: Připravte si smažené tygří krevety podle šéfkuchaře
Exkluzivně
Thajská pochoutka. Vyzkoušejte salát ze zeleného manga
Jak uvařit menu z pořadu Masterchef? Zkuste brownies, mangový salát či pražmu
Sluneční dort s mangem a marakujou rozzáří velikonoční svátky
Květákový steak či burger. Jak rychle připravit veganská jídla?
Recept
Jemný dar moře. Jak připravit krevety, poradí Roman Paulus
Doporučujeme
Paul Gravett: Konečně přišel zlatý věk komiksu
Rozhovor
Hvězdice, která voní po jasmínu. Ochutnejte karambolu
Seriál
Noodle bar: co nezvládne jídelníček, to dotáhne atmosféra
Recenze
Co nezvládne jídelníček, to dotáhne atmosféra
VIDEO: Lepkavá rýže s mangem tak, jak to mají Thajci rádi
Video: Výběr a úprava manga
Témata:
Alois Nebel
,
bylina
,
cukr
,
dresink
,
džem
,
Filipíny
,
film
,
ingredience
,
kuchyně
,
Léto s Lidovkami
,
mango
,
Milán
,
ministr zemědělství
,
nápoj
,
OpenStreetMap
,
Paprika
,
salát
,
Thajsko
,
Tokači
,
Zdeněk Křížek
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Magazín
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení