schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
maso
Revoluce na talíři: Je o geneticky modifikované potraviny zájem?
Premium
Nepřepečený vepř. Jak připravit měkké, růžové a krásně šťavnaté kotlety, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Popáleniny, nemoci, hlad. Obránci zvířat kritizují špatné podmínky chovu kuřat
Pečeně na sváteční stůl. Šťavnaté jehněčí s velikonoční nádivkou podávejte na nahřátých talířích
Recept
Když se svíčková dobře udělá, ani si nevšimnete, že v ní není maso, říká vegetariánská šéfkuchařka Miluše Makó
Premium
Rozhovor
Dušené hrudí s bramborovým salátem. Pikantní hořčičná zálivka šéfkuchaře Drdela oživí i zdánlivě obyčejné jídlo
Recept
Výborný poletí na Filipíny a do Vietnamu. Kvůli pivu, masu i pracovní síle
Lidé se v Zanzibaru přiotrávili želvím masem. Zemřelo osm dětí a matka
Hecnout se a začít jíst jinak. Čím se nastartovat před tréninkem a kdy si dát banán, poradí expertka
Premium
Rozhovor
Koblihy nemusí být jen o masopustu a už vůbec ne jen nasladko. S trhaným masem si budou báječně rozumět
Recept
Od čumáčku po ocásek. Jak zužitkovat celého pašíka aneb velký zabijačkový průvodce
Premium
Železo a zinek se nemají rády. Při doplňování minerálů pozor na to, jak spolupracují s ostatními, varuje odborník
Premium
Rozhovor
Steak ze Záhoří korunovaný cibulovými kroužky. Zkuste slovenskou specialitu počesku v úpravě Pavla Drdela
Recept
Argentina v liberálním šoku. Prezident Javier Milei se pokouší zvrátit běh dějin a zdá se, že se mu to zatím daří
Premium
Kapustové rolky plněné pečeným pleckem si zamilují i ti, kdo nad zelenými listy dosud ohrnovali nos
Recept
Jižní Korea po staletích zakázala psí maso, senioři přijdou o svou pochoutku
Co připravit na Nový rok k obědu? Přinášíme tři recepty z čočky
Recept
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Tip na Štědrý večer od šéfkuchaře Kaliny: Rybí polévku dělám podle receptu své babičky, ale hlavu do ní nedávám
Premium
Recept
Tradice je tradice, ale i ta se dá vylepšit. Rady šéfkuchaře Drdela, aby byla štědrovečerní večeře dokonalá
Recept
Křupavá rybí tradice. Jak na kapří hranolky, poradí Jan Punčochář
Recept
Šťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Premium
Recept
Hřejivá smetanová omáčka s hříbky a kusem šťavnatého masa. Skvělé jídlo k zimnímu obědu dle šéfkuchaře Drdela
Recept
Češi loni jedli méně masa i zeleniny. Piva však vypili víc, říkají statistiky
Je libo pizzu s hadím masem? V Hongkongu žádný problém, i ve fastfoodu
Vzpomínka na letní grilovačku s pořádným kusem bůčku. Zkuste burgro vepřo zelo podle šéfkuchaře Drdela
Recept
Tahle lahůdka není pro chudý. Svatomartinskou husu berte radši mraženou a pečte celou noc, radí odborník
Premium
Ze supermarketu nepotřebujete skoro nic. Zdravé jídlo není věda, říká „biokuchařka“ Zemanová
Premium
Rozhovor
I hovězí jazyk s křenem může být sexy. Jak na typicky české carpaccio, poradí Pavel Drdel
Recept
Vzkříšený katův šleh. Milované i proklínané jídlo v podání šéfkuchaře Drdela stojí za to
Recept
Ambiente otevřelo svůj první fastfood. Koupíte tu ty nejlepší burgery v Praze?
Doporučujeme
Papriková hostina. Jak na krokety z kuřecího masa, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
„Příroda je neuvěřitelná.“ Rybář z Aljašky ulovil rybu s modrým masem
Jak na nejlépe ochucený tatarský biftek, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Dozrávají švestky, hody začínají. Kde se vzala slivovice a recept na geniální povidla
Premium
Doporučujeme
Klobása podle VW. Žádat to své, či druhým zapovídat to jejich?
Premium
Názor
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu