Úterý 28. listopadu 2023, svátek má René
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
MasterChef
Zúčastnil se MasterChefa, pak začal vyrábět vlastní dochucovadla. Chilli olej je lepší než kečup, říká
Rozhovor
Vietnamská žena by měla být jemná a něžná. Dost jsem s rodiči bojovala, říká food influencerka Chili Ta Thuy
Premium
Rozhovor
Oceňovaný šéfkuchař, který dělá reklamu na McDonald’s. Nikdy jsem se netajil tím, že miluju fastfood, říká Forejt
Premium
Rozhovor
Top 10 receptů porotce MasterChefa Jana Punčocháře. Skvělá gulášovka, dokonalé koleno i pečeně po cikánsku
Recept
Nejlepší kuchařka Ukrajiny vaří na Náplavce nejen boršč. Peníze posílá dětské nemocnici v Kyjevě
Premium
Doporučujeme
Překvapte rodinu neobvyklou dobrotou. Zkuste velikonoční věnec
Recept
Známý šéfkuchař z pořadu MasterChef otevře v Praze novou restauraci. Vsadí na středoevropskou kuchyni
Připravte si pečenou tresku s květákovým pyré podle šéfkuchaře
Recept
Vyzkoušejte rýži a la Malta s mandlemi, malinovou omáčkou a sorbetem
Recept
Ať lidi vědí, co jsem zač, říká vyhlášený šéfkuchař z Olomouce Přemek Forejt
SOUTĚŽ: Vyhrajte unikátní kuchařku, na které pracovalo 70 nejlepších českých šéfkuchařů
Rebarborový sorbet a kompot s mandlovým krokantem podle šéfkuchaře
Recept
Vyzkoušejte cizrnovou polévku se šafránem podle Marka Fichtnera
Specialita šéfkuchaře: turbot s liškami, artyčoky a kaviárem
Rozhovor
Specialita šéfkuchaře: ocásek langustýny s čočkou beluga a houbami shiitake
Recept
Největší nešvar českých restaurací? Nekonečně dlouhé menu, říká porotce z MasterChefa
Rozhovor
Zatím neplánuji otevřít ani restauraci, ani bistro, říká vítěz Masterchefa
Rozhovor
Jak si poradit s vnitřnostmi? Inspirujte se recepty šéfkuchařů i soutěží MasterChef
Jako hosta mě štvou lži a nefér jednání, říká šéfkuchař Kalina
Rozhovor
Ve své kuchařce bych změnil mnohé, říká MasterChef Petr Jonáš
Rozhovor
Kouzlo asijské kuchyně? Různorodost surovin i chutí, říká šéfkuchař Štift
Rozhovor
Ochutnejte štíra. Prague Food Festival láká na speciality
Témata:
Bistro
,
Brno
,
Francie
,
herec
,
houby
,
Jan Punčochář
,
komunita
,
Lukáš Bauer
,
Marriott International
,
Miroslav Kalina
,
pivo
,
Rady šéfkuchařů
,
Saúdská Arábie
,
šunka
,
TV Nova
,
Ústřice
,
Vánoce
,
vaření
,
věnec
,
vztah
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení