Pondělí 2. října 2023, svátek má Olívie, Oliver
schránka
Vyzkoušet Premium
Prodloužit Premium
Aktivovat Premium
Premium
Nemáte předplatné
Obnovit Premium
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
miska
Bára Karpíšková si otevřela vlastní bistro Bjukitchen. Chci dělat nejlepší saláty v Praze, říká
Nejlepší mazanec. Jak na připravit nezapomenutelnou velikonoční pochoutku?
Doporučujeme
Velikonoční perníčky. Jak na medovou pochoutku, poradí cukrářka
Malinová Pavlova. Jak na jedinečný zákusek, poradí cukrářka
Recept
Tajemství famózní koblihy. Jak připravit dokonalou masopustní dobrotu?
Premium
Recept
Pozdní víkendová snídaně? Vyzkoušejte turecká vejce Cilbir podle receptu foodblogerky
Levná a chuťově jedinečná. Tři recepty z kapusty podle šéfkuchaře Radka Davida
Recept
Smažená, v koláči či s vejcem. Tři recepty s brokolicí podle šéfkuchaře Radka Davida
Premium
Recept
Podle babičky. Recept na vánočku, která zmizí ze stolu během chvíle
Recept
Svatomartinská husa. Jak ji připravit a jaké knedlíky vybrat?
Recept
Králičí srdíčka, ananas nebo paprikový salát. Přinášíme neotřelé recepty na grilu
Recept
Neobyčejná bábovka s vaječným krémem. Jak na lahodný zákusek podle Jana Punčocháře
Recept
Na co použít vajíčka po Velikonocích? Zkuste pomazánku, sekanou s vejci či je naplňte lososem
Recept
Pikantní s ananasem nebo s avokádem. Kuřecí salát na tři způsoby
Dejte klíčit semínka, zázrak přírody se odehraje přímo u vás v kuchyni. Co je k tomu potřeba?
Premium
Rychlý a dietní oběd? Zkuste salát s čekankou, grepem a balkánským sýrem
Recept
Avokádová, celerová či ředkvičková. Jak na jarní lehké pomazánky?
Recept
Velikonoční mlsání. Na stole by neměly chybět kynuté Jidáše
Recept
Nechte si doma naklíčit pecku avokáda či bukvici. Bude to bavit i děti
S jahodami a stévií. Jak na jahodovotvarohové nanuky?
Vědci ve Zlíně vyvíjejí ekologicky šetrné plastové misky
Jak bydlí designéři: renovovaný nábytek, ručně vyráběné misky a výhled na ořešák
Doma mám asi dvě stě vidliček a plné skříně misek, říká přední česká foodfotografka
Rozhovor
Krušné časy pro Stanley Cup. V poháru pro vítěze NHL bylo jídlo, moč či semínka
Veganské zákusky? Zkuste Pavlova s vanilkovým krémem
Recept
Silvestrovská bowle podle Karolíny Kamberské
Palačinkové kanapky a cuketové rolky. Co připravit na Silvestra?
Osm překvapivých faktů o nudlích. Nejdelší měla přes tři kilometry
Východočeské slíváky anebo také slíváci. České kynuté buchty se švestkami
Položte na dvůr či zahradu misku s vodou. Zvířata trpí, žíznivým ježkům chybí žížaly
V pražské zoo zvířata ochlazuje studená sprcha i zmrzlina
Muž našel v záchodové míse živou krajtu královskou
Jak si zpříjemnit ráno? Připravte si pečená vejce
Recept
Psi nejsou praváci ani leváci, upřednostňují sever, ukázal výzkum
Keramika vás naučí trpělivosti, říká designérka
Rozhovor
VIDEORECEPT: Připravte si doma indickou samosu podle šéfkuchaře
Exkluzivně
předchozí
1
2
3
další
Témata:
Alena Hrbková
,
bábovka
,
Bukvice
,
Česká zemědělská univerzita v Praze
,
Egon Schiele
,
Fenykl obecný
,
chilli paprička
,
Jan Punčochář
,
Josef Beránek
,
Knedlík
,
malina
,
Mario Lemieux
,
máslo
,
Mazanec
,
Momofuku Ando
,
nábytek
,
Nanuk
,
ovoce
,
Státní veterinární správa České republiky
,
Velikonoce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2023 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení