schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
mléko
Stalin mezi kompoty. Proč mělo socialistické Československo reklamu a jak znervóznila prezidenta Novotného
Premium
Doporučujeme
Revoluce na talíři: Je o geneticky modifikované potraviny zájem?
Premium
Kříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium
Recept
Velikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
Recept
Z Filipín získá Česko chybějící lidi na práci, Výborný má z cesty sušené mango
Poctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
Recept
Adventní trofej z těsta. Staročeské tradice ožívají, upečte si vrkoč podle receptu našich předků
Premium
Recept
Šťastné a veganské: Co takhle protentokrát trochu odlehčit štědrovečernímu stolu? Nechte se inspirovat
Premium
Recept
Podle babičky. Recept na vánočku, která zmizí ze stolu během chvíle
Recept
Češi loni jedli méně masa i zeleniny. Piva však vypili víc, říkají statistiky
VIDEO: Češka kradla v Polsku sunar, pak ujížděla s ochrankou na kapotě
Žemlovka vůbec nemusí být nuda. Až do nebeských výšin ji vystřelí karamelový přeliv, radí Drdel
Recept
Premiér jel na nákup do Německa. Je tam levněji a mají větší balení, zjistil
Turka si dnes dávám už jen z nostalgie, říká spoluzakladatel kavárenského řetězce The Miners
Hodí se i do sladkého. Jak na cuketový perník, poradí cukrářka
Recept
Super rychlý a jednoduchý recept. Jak na rybízový koláč, poradí cukrářka
Recept
Český šéfkuchař, který vařil světovým hvězdám. Depardieu se mi v kuchyni zabydlel, chodil si vařit, na co měl zrovna chuť
Premium
Rozhovor
Klesají ceny výrobců pšenice i mléka, inflace ale stále roste, říká svaz
Borůvkový koláč s tvarohem, jahodové knedlíky, křehký koláč s jablky a mnohem víc. Jaké jsou nejlepší letní moučníky?
Premium
Recept
Kávový sorbet je k letnímu osvěžení ideální. Jak ho připravit s meruňkami, radí Pavel Drdel
Recept
Jak se rodí v Moskvě: mléko pro rodičku aneb dojíme ruský stát
Premium
Doporučujeme
Nevycházejte ven, zmrzlinu si připravte doma. Jak na smetanovou, poradí cukrářka
Slzy kvůli bombám NATO? Dívka namalovaná na domě v Mariupolu pláče kvůli mléku
Halloumi na grilu. Řecký sýr je nejlepší se zeleninou, radí Pavel Drdel
Recept
Palačinky bez lepku, zato s ořechy. Jak na vynikající dezert, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Mléko do škol: ředitelům by zrušení projektu nevadilo. Žáky podle nich učí plýtvání
Premium
Banánové brownies. Přezrálé banány nevyhazujte, cukrářka radí, jak je zpracovat
Madeta kvůli vládním škrtům dotací zřejmě ukončí dodávky mléka do škol
Lidé „donutili“ prodejce zlevnit máslo, předražené se neprodávalo. Jak je to s cenami dalších potravin?
Premium
Stylový oběd ke korunovaci Karla III. Upečte si quiche podle receptu britské ambasády
Recept
Chuť dětství za dvě stovky. „Socialistické“ buchtičky se šodó se stávají hitem vyhlášených podniků
Premium
Nejlepší mazanec. Jak na připravit nezapomenutelnou velikonoční pochoutku?
Doporučujeme
Velikonoce na talíři: Ochutnejte kosti světce a inspirujte se tím, co se jí ve světě
Premium
Sváteční beránek. Jak na zdravější variantu, poradí vyhlášená cukrářka
Recept
Mezi třtinovým a bílým cukrem není žádný rozdíl, říká expertka na výživu Fourová
Premium
Topinamburové ravioly. Připravte si jarní recept podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu