schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
ovoce
Ovocnářům hrozí bankroty. Mrazy ceny určitě ovlivní, hlavně jablek, říká jejich šéf
Mrazy zasáhly sady v Čechách. Škody na úrodě budou rozsáhlé, hlásí ovocnáři
Čas rebarbory. Jak si z navinulých řapíků připravit máslový koláč jako od babičky?
Poctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
Recept
Železo a zinek se nemají rády. Při doplňování minerálů pozor na to, jak spolupracují s ostatními, varuje odborník
Premium
Rozhovor
Vajíčková, pětidenní a další „samizdatové“ diety. Jak se hublo za železnou oponou?
Premium
Svátek nesvátek. Pro věřící křesťany není Štědrý den vrcholem Vánoc, ale teprve jejich začátkem
Premium
Mít zemi opět pod kontrolou. Návrat Fica k moci začíná přinášet „ovoce“
Premium
Názor
Češi loni jedli méně masa i zeleniny. Piva však vypili víc, říkají statistiky
Tajemství dlouhověkosti. Co je potřeba k tomu, abychom se dožili stovky a jakou roli hraje místo, kde bydlíte?
Premium
Jak na mírně natrpklý a vynikající džem z aronie, poradí cukrářka
Recept
Dozrávají švestky, hody začínají. Kde se vzala slivovice a recept na geniální povidla
Premium
Doporučujeme
Super rychlý a jednoduchý recept. Jak na rybízový koláč, poradí cukrářka
Recept
Cháron a Kerberos zhatili šanci na levnou zeleninu. Brambor bude méně, problém může být s cukrovou řepou
Premium
Borůvkový koláč s tvarohem, jahodové knedlíky, křehký koláč s jablky a mnohem víc. Jaké jsou nejlepší letní moučníky?
Premium
Recept
Co s letními přebytky ovoce ze zahrádky? Vyrobit sorbetovou „zbraň“ proti horku či zaplnit spíž zásobami na zimu
Premium
Recept
Kávový sorbet je k letnímu osvěžení ideální. Jak ho připravit s meruňkami, radí Pavel Drdel
Recept
Kyselkavý višňový džem nejtalentovanější cukrářky severních Čech uschová pořádný kus léta do skleničky
Recept
Svačinka na letní túru. Jak na malinové sušenky, poradí cukrářka
Recept
Jak na fantastický broskvový koláč, poradí cukrářka
Recept
Méně je více? Určitá forma půstu je podle odborníků prospěšná, trendem jsou dvě jídla denně
Premium
Jak na osvěžující jogurtový krém, poradí cukrářka
Recept
Nevycházejte ven, zmrzlinu si připravte doma. Jak na smetanovou, poradí cukrářka
Vedra udeřila, co si dát v horku k večeři? Zkuste ovocný salát nebo kuskus, na knedlíky zapomeňte
Doporučujeme
Palačinky bez lepku, zato s ořechy. Jak na vynikající dezert, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Zavařit, udělat pečený čaj či kompot. Přinášíme tipy a recepty na to, jak si uchovat letní úrodu do zimy
Premium
Doporučujeme
Banánové brownies. Přezrálé banány nevyhazujte, cukrářka radí, jak je zpracovat
Japonec vyzrál na přírodu. Za jeho mango dají zákazníci až pět tisíc korun
Jak na fantastický tvarohový dort s ovocem, poradí cukrářka
Recept
XXL balení a upravované potraviny nechte v regálu. Poradíme vám, jak ušetřit, ale přesto jíst kvalitně
Premium
Doporučujeme
Pnutí ve vládní koalici okolo změny sazeb DPH. Lidovci brání ceny ovoce či mouky
Premium
Stačí vám pět ingrediencí a skvělý anglický krém je hotový, říká cukrářka
Recept
Nadýchaná a šťavnatá. Jak na hruškovou bublaninu, poradí cukrářka
Recept
Nejsou rajčata, jezte tuřín. Britská ministryně radí, jak na zeleninovou krizi
Staré jídlo, hit nákupních košíků. Zájem o potraviny před expirací roste, supermarkety rozšiřují jejich nabídku
Premium
Co nenakupovat na internetu? Před některými doplňky stravy lékaři varují
Premium
Doporučujeme
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu