schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Petržel
Bylinky dodají šmrnc. Udělejte si bylinkové máslo či pesto, ochutnejte trhané nebo burgundské hovězí
Premium
Recept
Halloumi na grilu. Řecký sýr je nejlepší se zeleninou, radí Pavel Drdel
Recept
Místo jehněčího křehký králík. Jak na velikonoční delikatesu vonící bylinkami, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Doporučujeme
Krémová petržel. Polévka nadupaná vitamíny, která zahřeje
Recept
Brazírovaná hovězí líčka a pyré z batátů podle foodblogerky
Recept
Italské houbové risotto. Jak na něj, poradí známá foodblogerka
Recept
Šunka v petrželi a voňavý sulc. Jak na tuhle dobrotu, poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Sedláčka: k večeři si dáváme dušené slávky se zeleninou
Premium
Recept
Tip šéfkuchaře Vávry, který zlepší chuť bramborového salátu. Přilijte panák láku
Premium
Houby a parmezán? Připravte si těstoviny s dary lesa podle Jana Punčocháře
Pozdně letní jehněčí s bramborovou kaší a dušenou zeleninou. Recept Jana Punčocháře
Premium
Připravte si vepřové koleno v petrželi s dýňovým salátem podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Liška jako houbařský evergreen ve smetanové polévce
V hlavní roli petržel. Zkuste tabouleh, radí Roman Paulus
Doporučujeme
Jak pečovat o bazalku nebo petržel? Chce to hlavně hodně světla
Hladkolistá petržel versus kudrnka
Hladkolistá petržel versus kudrnka
Jako koza petrželi
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu