I za málo peněz lze vařit zdravé a dobré obědy. Co je tedy ve školních jídelnách problém?

Chorvatská kuchyně nabízí plody moře, sušenou šunku i řadu dalších specialit. Každý region nabízí něco svého

Chuť dětství za dvě stovky. „Socialistické“ buchtičky se šodó se stávají hitem vyhlášených podniků

Prasata v dece, chobotnice i nakládaná ovčí hlava. Svátky obžerství se blíží, co všechno se jí v Evropě?
Obludnost hodna vymýcení? Češi smažák milují, v restauraci za něj dají klidně dvě stovky
Úsporné vaření. Jak potraviny skladovat, proč používat pokličku a jak využít zbytkové teplo?
Použijte i zbytky, které by jinak skončily v koši. Recepty šéfkuchaře Pavla Drdela vás to naučí
Hledáme alternativy, kde ušetřit. Zdražení jsme se nedokázali vyhnout, říká šéfkuchař Hynek Vávra
Chorvatská kuchyně nejsou jen ryby a mořské plody. Proč na dovolené ochutnat burek?
Jste to, co jíte. Vzdělanější lidé se stravují zdravěji a pijí méně alkoholu, říká antropoložka
Šetřím tělo i přírodu. Každou surovinu zpracuju beze zbytku, říká šéfkuchař Pavel Drdel
Přepálený olej, tuny hranolků a oblíbený katův šleh. Připomeňte si jídla 90. let, která byste raději zapomněli
Zapomenuté tradice. O Vánocích obcházely i strašidelné Perchty a klofavé báby, říká autorka knihy
V jednoduchosti je krása. Tak vznikají nejchutnější jídla, říkají autorky Velké obědové bichle
Nejen knedlíky a buřty živ je člověk. Velkoformátová kniha představuje pokrmy a chutě celého světa
Češi se stále ještě nenaučili jíst vnitřnosti, tuřín ani vodnici, říká šéfkuchař David Kalina
Stála u zrodu nové stravy v nemocnicích. Oblíbenost pokrmů sledujeme, říká nutriční terapeutka
Obsahují cukry, bílkoviny, aminokyseliny i minerály. Jaké tipy na pokrmy z hub přináší Eva Filipová?
předchozí | 1 2 3 4 5 6 7 ... | další |