schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
přídatné látky
Jak nakupují ‚biomatky‘. Sledují éčka a zkouší cvrččí mouku, odborníci jsou ale obezřetní
Chemička: Když se za socialismu zjistilo, že některá potravina obsahuje škodlivinu, tak se to většinou tajilo
Rozhovor
Konzervanty jsou skoro všude. Některé našemu zdraví neprospívají
Rohlíkový národ. Pekařský výrobek stále dominuje českému stravování
Nástrahy alternativních ‚mlék‘ z obchodů: Předražená a plná přídatných látek
Čarování s éčky: jak uvařit šunku z vody a kterým přídatným látkám se raději vyhnout?
Éčka v potravinách: máme se jich bát?
Doporučujeme
Co vám uniklo: imunita, Kotroušův korupční mustr i 'nezávadná éčka'
Co také jíte? V pečivu jsou i éčka z lidských vlasů
Rozhovor
Pozor na aromata. Chraňte hlavně děti, varuje expert na éčka
Rozhovor
Rozpékané pečivo rychleji tvrdne. Často obsahuje i 'éčka'
Rozhovor
Samozvaní spasitelé zdraví
10 nejhorších potravin z nabídky českých supermarketů
10 nejhorších potravin
Éčka: naši zabijáci, nebo přátelé?
Éčka: naši zabijáci, nebo přátelé?
Éčka: naši zabijáci, nebo přátelé?
24 HODIN V METROPOLI
Barvy půjdou na kobereček
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu