Úterý 10. prosince 2024, svátek má Julie
Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Orientace
Kultura
Esprit
Seriály
Kvízy
Premium
iDNES.cz
Pstruh
Pstruh
Na Velký pátek si vyzkoušejte pstruha s omáčkou z červeného vína
Zimní variace na salát Caesar. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Na Liberecku uhynuly tisíce pstruhů a lipanů, policie hledá viníka
Kočovný finediningový Kruh. Šéfkuchař vám naservíruje 15 chodů klidně ve sklepě
Premium
Chcete zhubnout? Připravte si k obědu pstruha s čočkovým ragú
Recept
Do šumavského jezera Laka se po 50 letech vrátili pstruzi
Měkkýš s tajemstvím se vrací. Badatelé vypiplali v poloumělém chovu novou generaci perlorodek
Pstruh bez kostí. Sladkovodní ryby musí být čerstvé, na chuti se to pozná, říká Punčochář
Pstruzi by se měli vysazovat promyšleně a méně, radí vědci
Sváteční pstruh trošku jinak. Zkuste ho se salsou, radí šéfkuchař
Když kapr není cítit rybinou. Jak chutná ryba z domácího chovu?
Pstruzi z jižní Ameriky mají tasemnici. Vědec: Došlo k zajímavému přeskoku na netypického hostitele
Do Česka se dostalo na 10 000 pstruhů z Itálie se zakázanou látkou
Lehká a delikátní večeře? Zkuste ‚lososovitého pstruha‘ s koprem a brokolicí
Pstruzi se dusí. Kvůli horku a suchu se z bystřin pomalu vytrácejí tradiční druhy
Do řek míří z čističek i antidepresiva, ryby jsou méně ostražité
HORKÝ: Konečně pátek? Chytání pstruhů na Šumavě nebo v Rakouských Alpách
Jak na pstruha s citronovou omáčkou, poradí šéfkuchař
Recept
Pstruh lososovitý? Překvapivě chutná variace lososa. Inspirujte se jako v MasterChef Česko
České jídlo: Babiččina zahrada a pěna z uzeného šumavského pstruha
Seriál
Tipy šéfkuchařů: kde koupit čerstvé pstruhy?
Seriál
Pstruh bez jediné kosti! Jak na to? Radí Roman Paulus
Doporučujeme
Božská Litomyšl. Ochutnejte pstruha
Doporučujeme
Ryby v českých restauracích
Kam pro ryby? Jak v obchodě poznat, že je ryba čerstvá
Kam pro čerstvé ryby?
Do Vltavy bylo nasazeno deset tisíc pstruhů. Závodilo se v muškaření
Drobečky z Werichova stolu
Pstruzi aneb šlechtici mezi českými rybami. Jak s nimi naložit?
Pstruzi aneb šlechtici mezi českými rybami
Nastal čas pstruhů, nemůžu chybět
Je teplá voda. Pstruzi umírají
LN: Je teplá voda. Pstruzi umírají
Hurá na pstruhy
Půjčené spermie
Kdo jsem já a Bůh a pstruh?
předchozí
1
2
další
Témata:
Bistro
,
Cibule
,
Hodkovice nad Mohelkou
,
hořčice
,
chléb
,
Jiří Dvořák (herec)
,
Jiří Peterka
,
kopr
,
Magazín | 01.04.2011
,
Magdalena Dobromila Rettigová
,
Malše
,
policie
,
Pstruh
,
Roman Paulus
,
římský salát
,
Stodůlky
,
Tomáš Garrigue Masaryk
,
USA
,
večeře
,
Vladimír Poštulka
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Magazín
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení