schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
restaurace
Pražská zoo láká návštěvníky. Nabízí jim praktické rady, jak se vyhnout davům i které dny jsou volnější
Premium
Doporučujeme
Když se svíčková dobře udělá, ani si nevšimnete, že v ní není maso, říká vegetariánská šéfkuchařka Miluše Makó
Premium
Rozhovor
Konec legendárních nádražek? Levný oběd a pivo už nestačí, tradiční restaurace mizí z nádraží
Premium
Pořád Big Mac, ale už spíše Big Tech. Co ukázal výpadek u fastfoodového obra
„Karty nebereme.“ Některé gastro podniky dál trvají na platbách jen v hotovosti, ve hře může být návrat EET
Premium
Španělské političky se přou, zda restaurace mají fungovat pozdě v noci
Požár v bangladéšské Dháce má 43 obětí, hořet začalo v restauraci
(Ne)obyčejné jablko. Vyzkoušejte ho pečené a přikryté krémem ze slaného karamelu podle šéfkuchaře Drdela
Sprostě řvát jako Ramsay nebudu, rodiče by zešedivěli, říká šéfkuchař Kašpárek k natáčení Hell’s Kitchen
Premium
Londýnská věž s otáčecí restaurací mění majitele, promění se v luxusní hotel
K sousedům na lyžovačku i dlabanec. Rakouský SkiWelt se všemi jeho lákadly si zamilují dospělí i děti
Premium
Pavel dostal v Domažlicích keramiku i chodský koláč. Je škoda ho sníst, řekl
Odliv místních za prací a příchod cizinců vytváří v kraji napětí, míní Pavel
Dvě stovky za oběd. Víc už Češi nezaplatí, zdražování poledních menu narazilo na svůj psychologický strop
Premium
Restaurace v Itálii klamou zákazníky. Místo olivového oleje podávají náhražku
„Lahváče“ drtí cenou výčepy. Pivovary se bojí zániku hospod a chtějí tomu zabránit, nabízejí peníze i poradenství
Premium
Doporučujeme
„Zásada číslo 1: nikdy nechoď na rande s chlapem, co má na fotce sluneční brýle.“ Čtyřicátníci objevili Tinder
Premium
Pivo už místy skokově zdražilo. Část hostinských ale radši taktizuje
Premium
Vařit se učil na skautských táborech a u babičky. Letos Václavík otevřel třetí bistro Kro a restauraci Alma
Doporučujeme
Zahřeje ve všední den i ve svátek. Festovní hovězí vývar podle Jana Punčocháře
Recept
Someliér radí: Ke kaprovi ryzlink, s cukrovím portské. Jaké víno otevřít u štědrovečerní tabule?
Na kuře i z pohodlí auta. Řetězec Popeyes otvírá u Kladna další pobočku
Hostina na stole. Nová Kašpárkova restaurace láká na velké porce, vtip a moderní českou kuchyni
Doporučujeme
Čepované pivo čeká jedno z největších zdražení za desítky let. Kolik bude stát?
Premium
Doporučujeme
McDonald's se chystá otevřít novou síť poboček pro milovníky sladkého
Zeman věnoval Ficovi sborník. Babiš ho vzal do salónku své restaurace
Naordinujte si před svátky dny opravdového klidu a míru. Tohle jsou ty nejlepší get-away destinace
Doporučujeme
Vzpomínka na letní grilovačku s pořádným kusem bůčku. Zkuste burgro vepřo zelo podle šéfkuchaře Drdela
Recept
V Maďarsku je podpora gastra obrovská. Stojí za tím Orbán a celá vláda, míní michelinský kuchař ze Slovenska
Premium
Rozhovor
Projev antisemitismu U Hrocha? Radnice hrozí pivnici vyhazovem, policie hádku s Židy posunula dál
Premium
Původní zpráva
Kuchyň jako obraz globalizovaného světa. Městská divadla pražská uvádí hru Arnold Weskera
Premium
Recenze
Jaký osud je čeká? Tři skvosty pražské architektury, kterým hrozí zkáza
Premium
Zničená restaurace, posílená ochrana. Židé v Británii a Francii čelí útokům
Ambiente otevřelo svůj první fastfood. Koupíte tu ty nejlepší burgery v Praze?
Doporučujeme
Kde si i miliardář připadá chudý. Ze Saint-Tropez je oáza superluxusu
Hospody v Anglii a Walesu padají jako hrušky. Letos tam končí dvě denně
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu