Pátek 27. května 2022, svátek má Valdemar
schránka
Aktivovat Premium za 1 Kč
Prodloužit Premium za 1 Kč
Aktivovat Premium za 39 Kč
Premium
Nemáte předplatné
Premium od 1 Kč za den
Přihlásit
Můj účet
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Roman Paulus
Témata
Válka na Ukrajině
Česko
Svět
Ekonomika
Sport
Archiv zpráv
Komerční sdělení
Výzvy pro EU
Peníze na vytápění
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Pravítková metoda. Skupina fyziků hledala způsob, jak poznat správně uvařené špagety
Premium
Názor
HLAVÁČEK: Dobývají veganské restaurace svět? Ke zvířatům, která kvůli nám zemřela, bychom měli mít respekt
HLAVÁČEK: Personální strava v restauracích. Vyhazování peněz, nebo klíč k úspěchu?
HLAVÁČEK: Bude hvězdných veganských restaurací přibývat? Směr udávají finance
HLAVÁČEK: Jak se pozná dobrý kuchař? Medaile, tetování ani nekončící výčet stáží v životopise to není
HLAVÁČEK: Suroviny v Česku a zahraničí? Ceny jsou stejné, ale kvalita se nedá srovnat
Šéfkuchař Paulus po 12 letech opouští Alcron. Jeho nástupcem se stal Lukáš Hlaváček
ČERNÝ: Kuchařům stačí, když se vyfotí na výdeji, jak pinzetou servírují jídlo a poté sledují lajky
Jak připravit husu? Sůl, kmín a trpělivost, doporučuje Paulus
VELTRUSKÝ: České pořady o vaření. Je to gastronomie, nebo spíše telenovela?
Podzim se blíží. Přinášíme pět jednoduchých receptů z dýně
ČERNÝ: Ukládání ovoce a zeleniny. Příprava na zimu v plném proudu
ČERNÝ: Stáží čili poznáním kupředu. I kuchaři se mají stále co učit
ČERNÝ: Když na kuchaře přijde jaro aneb Barevné jídlo
Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance
ČERNÝ: Kvalita surovin. Mezi farmáři a kuchaři by mělo být hlubší pouto
Víkendům vládnou brunche. Kam zajít v Praze na ty nejlepší?
The Eatery: skvělé chuťové variace a milé překvapení z nepředražené kávy a vína
Recenze
Chobotnice, šneci, ale i candát. Do které restaurace zajít na vánoční večeři?
Marinovaná hruška se sladem a nugátem podle Romana Pauluse
Recept
Knedlíky i povidla. Přinášíme pět receptů se švestkami
Seriál
Pečený lilek, pyré a tonka fazole podle šéfkuchaře Romana Pauluse
SOUTĚŽ: Vyhrajte unikátní kuchařku, na které pracovalo 70 nejlepších českých šéfkuchařů
DAVID: Proč Alcron přišel o šéfkuchaře? Pravda o michelinských hvězdách
Šéfkuchar Štift: Nechápu instantní bramborovou kaši, to už mi hlava vůbec nebere
Rozhovor
Kuchyň je testosteronové prostředí, tvrdí profesionál Pohlreich
Burger ze čtyř typů masa. V bistru Meat & Greet si zaručeně pochutnáte
Pečený candát je nejlepší s hříbky, radí šéfkuchař
Španělský poklad. Jak připravit paellu?
Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář. Do síně slávy míří Zdeněk Pohlreich
Je pražská šunka ‚tradiční specialita‘? Evropská komise rozhodne do června
Křepelka, tatarák z daňka či kančí ragú. Jak na zvěřinu, poradí šéfkuchaři
Recept
Většina ruských sýrů jsou padělky. Vyrábí se z rostlinných tuků
Nachová sklizeň. Jak na boršč poradí Roman Paulus
Doporučujeme
To nejlepší z květáku a brokolice. Ochutnejte romanesco, radí Roman Paulus
Doporučujeme
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
Adelaide
,
Alcron (restaurace)
,
Anglie
,
Firmy a trhy
,
Hlavní chod
,
kuchař
,
La Rotonde
,
Lilek
,
Marek Raditsch
,
mrkev
,
Německo
,
ovoce
,
pěna
,
Polsko
,
restaurování
,
Roman Paulus
,
rýže
,
sůl
,
Thomas Keller
,
vláda
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2022 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Vydavatelství MAFRA, a.s. je členem koncernu AGROFERT.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Česká pozice
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení