Čtvrtek 12. září 2024, svátek má Marie
Premium
Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc
schránka
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Orientace
Kultura
Esprit
Seriály
Kvízy
Premium
iDNES.cz
Roman Paulus
Roman Paulus
Mobilní etiketa, již by měl znát každý: Je v pořádku fotografovat v restauraci? A kdy rozhodně nikomu nevolat?
Premium
„Lidi se diví, že zdražujeme jen o deset korun.“ Samosběr jahod táhne, kolik se na něm dá ušetřit?
Premium
Doporučujeme
Medvědí česnek, rostlina nabitá energií. Kde roste a co s ním?
Doporučujeme
Pravítková metoda. Skupina fyziků hledala způsob, jak poznat správně uvařené špagety
Premium
Názor
HLAVÁČEK: Dobývají veganské restaurace svět? Ke zvířatům, která kvůli nám zemřela, bychom měli mít respekt
HLAVÁČEK: Personální strava v restauracích. Vyhazování peněz, nebo klíč k úspěchu?
HLAVÁČEK: Bude hvězdných veganských restaurací přibývat? Směr udávají finance
HLAVÁČEK: Jak se pozná dobrý kuchař? Medaile, tetování ani nekončící výčet stáží v životopise to není
HLAVÁČEK: Suroviny v Česku a zahraničí? Ceny jsou stejné, ale kvalita se nedá srovnat
Šéfkuchař Paulus po 12 letech opouští Alcron. Jeho nástupcem se stal Lukáš Hlaváček
ČERNÝ: Kuchařům stačí, když se vyfotí na výdeji, jak pinzetou servírují jídlo a poté sledují lajky
Jak připravit husu? Sůl, kmín a trpělivost, doporučuje Paulus
VELTRUSKÝ: České pořady o vaření. Je to gastronomie, nebo spíše telenovela?
Podzim se blíží. Přinášíme pět jednoduchých receptů z dýně
ČERNÝ: Ukládání ovoce a zeleniny. Příprava na zimu v plném proudu
ČERNÝ: Stáží čili poznáním kupředu. I kuchaři se mají stále co učit
ČERNÝ: Když na kuchaře přijde jaro aneb Barevné jídlo
Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance
ČERNÝ: Kvalita surovin. Mezi farmáři a kuchaři by mělo být hlubší pouto
Víkendům vládnou brunche. Kam zajít v Praze na ty nejlepší?
The Eatery: skvělé chuťové variace a milé překvapení z nepředražené kávy a vína
Recenze
Chobotnice, šneci, ale i candát. Do které restaurace zajít na vánoční večeři?
Marinovaná hruška se sladem a nugátem podle Romana Pauluse
Recept
Knedlíky i povidla. Přinášíme pět receptů se švestkami
Seriál
Pečený lilek, pyré a tonka fazole podle šéfkuchaře Romana Pauluse
SOUTĚŽ: Vyhrajte unikátní kuchařku, na které pracovalo 70 nejlepších českých šéfkuchařů
DAVID: Proč Alcron přišel o šéfkuchaře? Pravda o michelinských hvězdách
Šéfkuchar Štift: Nechápu instantní bramborovou kaši, to už mi hlava vůbec nebere
Rozhovor
Kuchyň je testosteronové prostředí, tvrdí profesionál Pohlreich
Burger ze čtyř typů masa. V bistru Meat & Greet si zaručeně pochutnáte
Pečený candát je nejlepší s hříbky, radí šéfkuchař
Španělský poklad. Jak připravit paellu?
Anketu Zlatý kuchař vyhrál Jan Punčochář. Do síně slávy míří Zdeněk Pohlreich
Je pražská šunka ‚tradiční specialita‘? Evropská komise rozhodne do června
Křepelka, tatarák z daňka či kančí ragú. Jak na zvěřinu, poradí šéfkuchaři
Recept
Většina ruských sýrů jsou padělky. Vyrábí se z rostlinných tuků
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
dopravní prostředek
,
Hlavní chod
,
hotel
,
hruška
,
Jan Dostál
,
Londýn
,
Mazanec
,
mobilní telefon
,
Oldřich Sahajdák
,
Olomouc
,
Ořechy
,
pyré
,
Recepty nejlepších restaurací
,
špagety
,
Thomas Keller
,
Unilever
,
Vánoce
,
Vánoce
,
Velikonoce
,
Zavařování
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
RSS
Facebook
Síť X
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Magazín
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Síť X
Instagramu
Přihlášení