schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Roman Vaněk
Špenát, zelí nebo cibule. Barvení vajíček zkuste letos bez chemie jen tím, co máte doma
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit
Zkuste odlehčenou verzi s celozrnnou moukou. Jak na velikonočního beránka?
Velikonoční nádivka s tempehem a kopřivami. Jak na ni?
Recept
Avokádová, celerová či ředkvičková. Jak na jarní lehké pomazánky?
Recept
Velikonoce se blíží. Připravte si čokoládová vajíčka plněná arašídovým máslem
Recept
Velikonoční mlsání. Na stole by neměly chybět kynuté Jidáše
Recept
DAVID: Polotovary, jídlo v boxech či ve vakuu. Z čeho jíme a jíst ještě chvíli budeme?
Jak na velikonočního beránka? Poradí Roman Vaněk
Recept
DAVID: Školy vaření. Jak nenaletět, kterou si vybrat a na co si dát pozor
Doporučujeme
DAVID: Hledám kuchaře, nástup ihned. Zaměstnanci se dnes shání i na podvodné inzeráty
DAVID: Smutný plastový svět a vzpomínka na salám v papíru a mléko ve skle
DAVID: Service charge alias servisní poplatek. K čemu je a proč ho platit?
Rohlík.cz začal prodávat jídlo podle receptů Romana Vaňka
PUNČOCHÁŘ: Díky za vše. Proč odcházím z restaurace Grand Cru
Nevěřím, že chybovaly restaurace. Nikdo na mase nepozná, ze které je země, říká šéfkuchař
Rozhovor
Netradiční publikace představuje Wericha jako milovníka jídla
DAVID: V Česku může být ‚foodblogerem’ každý
KUNC: Citron středověku. Verjus se používal k léčbě i při vaření
DAVID: Restaurace, které si vás proklepnou. Co všechno o vás personál ví?
Kuchařky a zdravý životní styl. Jaké knihy táhnou?
DAVID: Dětem do restaurace vstup zakázán
Kuchařka pro chudé z dílny ministerstva? Podle expertů jde o amatérismus plný nezdravých a drahých jídel
Doporučujeme
DAVID: Rezervace, nechodiči a zavřené restaurace. Proč se vyplatí zavolat?
Seriál
Gastroturistika v Čechách aneb proč si dělat rezervaci do restaurací
Televize Mall hlásí další posily ze Streamu. Své pořady budou mít Vaněk i ‚Koko‘
DAVID: Proč Alcron přišel o šéfkuchaře? Pravda o michelinských hvězdách
Kuchařku jako dárek pod stromeček? Vybrali jsme 10 nejlepších
SOUTĚŽ: Vyhrajte Jednoduše & dokonale – Kuře, novou kuchařku Romana Vaňka
Kuřecího masa se sní na světě nejvíce. Je dostupné a máme na výběr, říká Vaněk
Rozhovor
Roman Vaněk odchází ze Streamu. Následuje šéfproducenta, který skončil před několika dny
Exkluzivně
ŠÁDA: Lanýže jsou králové kuchyně i účinné afrodiziakum
Seriál
SLÁDEK: Čerstvý chmel je jen jednou ročně. Pojďme slavit pivo z čerstvého chmelu
SLÁDEK: V hospodě může pivo chutnat jako v pivovaru
PUNČOCHÁŘ: Hubneme do plavek, abychom si mohli na koupališti pochutnat na smažáku?
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu