Sádlo
Tahle lahůdka není pro chudý. Svatomartinskou husu berte radši mraženou a pečte celou noc, radí odborník
Vhodné pro začátečníky, protože mezi nimi není žádný jedovatý druh. Jak chutně zpracovat pýchavky?
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Tradice s příchutí Asie. Recept na štědrovečerní knedlíčky Dim Sum od šéfkuchaře Štěpána Návrata
Perníčky peče a zdobí už dvacet let. Umělkyně odhaluje kouzlo jejich chuti i dokonalého vzhledu
Sváteční pečená husa. Jak na ni poradí Jan Punčochář
Husí hostina. Jak se se sváteční pečínkou vypořádávají šéfkuchaři? A která část husy je nejoblíbenější?
předchozí | 1 2 | další |