Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
Lidovky.cz
☰
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Esprit
Premium
salát
Japonské mořské řasy jako zásobárna zdravých látek i delikátní pochoutka
VIDEORECEPT: Připravte si lososové špízy se salátem z mořských řas
VIDEORECEPT: Vyzkoušejte jarní závitky s kachnou se salátem ze zelené papáji
Oběd kancelářských krys: Kde si dát v Karlíně dobrý salát?
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Vyzkoušejte pečeného tuňáka v banánovém listu
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Indické kuře tandoori připravíte i na grilu, poradí šéfkuchař
Obědy kancelářských krys: Které vegetariánské bistro v Karlíně stojí za návštěvu?
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si doma indickou samosu podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si jednoduchý salát Gado gado
Doporučujeme
VIDEORECEPT: Připravte si glazovanou makrelu v teriyaki omáčce
Doporučujeme
Tradice, buržoazní přežitek a náročné pěstování. Jak je to s českým chřestem?
Reportáž
VIDEORECEPT: Thajský salát s mořskými plody a lotosovým kořenem podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Vietnamský kuřecí salát v exkluzivním seriálu od šéfkuchaře z Mandarinu
Exkluzivně
Marocká žebírka či páje s lanýži. Na čem si budou hvězdy pochutnávat na Oscarech?
Čekanka čeká až si ji zamilujete. Zkuste salát s hruškou a ořechy
Salát z tropického ovoce s vaječným koňakem podle Karolíny Kamberské
Na Vánoce se těším každý rok jako pětiletá, říká kuchařka Dita P.
Rozhovor
PUNČOCHÁŘ: Topinamburový či salát z pečené řepy. Vykašlete se letos na majonézu
Doporučujeme
Thajská pochoutka. Vyzkoušejte salát ze zeleného manga
PUNČOCHÁŘ: Dobrý salát, to je umění a není jen pro holky
Seriál
Okurky do salátů i na pečení. V létě osvěžující, v zimě potěší nakláddané
Tajemný estragon. Vyzkoušejte jeho vůně s jahodami a kozím sýrem v letním salátu
Zářivé barvy, pikantní chutě. Vietnamský salát ze zelené papáji s krevetkami
Nové super zdravé saláty. S hráškem, hráškovými lístky a avokádem
Mangold, pak choi či dubáček. Češi propadli chutím netradičních salátů
Salát z fenyklu, s pomeranči a bylinkami. K jarnímu probuzení i zlepšení nálady
Autorka květinové kuchařky: Kytičky jsou součást salátu, k jídlu kompozičně patří
Chuť na hadí mord. Zařaďte černý kořen do jídelníčku
Doporučujeme
Kuba, zvěřina či šneci. Z štědrovečerní večeře se vytrácí regionální speciality
Netradiční vánoční stůl. Místo kapra kokosová polévka a thajský salát
Recept
Kadeřávek, jablka a pohanka. Podzimní super zdravý salát s oříškovou chutí
Pozdrav z Nice. Zkuste francouzský salát podle Romana Pauluse
Doporučujeme
Exotický salát z mořských plodů. Osvěžující, dietní a vysoce nutriční
Doporučujeme
Rozlučka s chřestem. Zkuste salát s pošírovaným vejcem, radí Paulus
Doporučujeme
Saláty podle šéfkuchaře. Připravte si je v parných dnech k večeři
Doporučujeme
V hlavní roli petržel. Zkuste tabouleh, radí Roman Paulus
Doporučujeme
předchozí
1
2
3
4
5
6
7
...
další
Témata:
Asijská kuchyně
,
Blízký východ
,
bramborový salát
,
Bulgur
,
Fólie
,
chléb
,
Jan Punčochář
,
Japonsko
,
Kampa
,
Marek Raditsch
,
ořechy
,
ovoce
,
polévka
,
pomeranč
,
potravina
,
Pražský kulinářský institut
,
Řím
,
Švýcarsko
,
večeře
,
vejce
Komerční sdělení
mobilní zobrazení
Mobilní zobrazení
Newslettery
RSS
Facebook
Twitter
Instagram
Lidovky.cz
© 2024 MAFRA, a.s., ISSN 1213-1385 © Copyright ČTK, Reuters. Rozmnožování obsahu pro účely automatizované analýzy textů nebo dat dle ustanovení § 39c autorského zákona je bez souhlasu MAFRA, a. s. zakázáno. Publikování nebo šíření obsahu je zakázáno bez předchozího souhlasu. Provozovatelem serveru Lidovky.cz je MAFRA, a.s., se sídlem Praha 5, Karla Engliše 519/11, PSČ 150 00, IČ: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.
Napište nám
Kontakty
Inzerce na Lidovky.cz
Inzerce v LN
VOP
Osobní údaje
Cookies
(
seznam
)
AV služby
Kariéra
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu
Přihlášení