schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Sklizeno
Řepku lidé vnímají negativně. Je to ale plodina, která půdě prospívá, říká farmářka
Rozhovor
Výrobce vývarů díky penězům od šéfa Sklizeno expanduje do řetězců
Občas nás srovnávají s Májkou. Naše paštiky prý ale chutnají lépe, říká majitel ‚manufaktury‘
Rozhovor
Nákupní centra měla v neděli otevřeno jen do poledne, jsou ale i výjimky
Domácí kuchyně celiakům ušetří peníze, mnoho potravin je přirozeně bezlepkových
Farmářský řetězec Sklizeno Foods se slučuje se sítí prodejen Náš grunt
Jak konzumovat méně soli? Vyhněte se dochucovadlům a polotovarům
Newyorská pochoutka dobývá Prahu. Co je pastrami a kam na něj zajít?
Na český trh potravin se vtěsná další nováček - řetězec Delmart
Vznikne první farmářský supermarket. Obchody už jsou v centrech
Až po ocásek. V Česku se objevuje nový způsob zpracování masa
Doporučujeme
V Česku vzniknou příští rok první farmářské supermarkety
Farmářských prodejen přibývá. Češi si jejich produkty oblíbili
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu