schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
vaření
Syndrom vařené žáby podle dnešních vědců neplatí. Nemají to ale ověřené v praxi
Premium
Názor
NOMÁDI: Místo domečku v Thajsku si potápěči pořídili obytnou dodávku
Rozhovor
Úsporné vaření. Jak potraviny skladovat, proč používat pokličku a jak využít zbytkové teplo?
Premium
Doporučujeme
Správné návyky uspoří víc než nový sporák. Přinášíme jídelníček na týden pro vegetariány
Premium
Seriál
Metal je vaření humrů zaživa. Znáte nejslavnější „virtuální“ kapelu všech dob?
Premium
Známí šéfkuchaři radí, jak vyzrát při vaření na inflaci. Detailní tipy na úspory v kuchyni i při nákupu potravin
Premium
Doporučujeme
Ceny letí vzhůru, kvalita klesá. Proč nedávat máslo do mrazáku a dá se ještě vůbec sehnat čerstvé?
Premium
Doporučujeme
Nejlepší kuchařka Ukrajiny vaří na Náplavce nejen boršč. Peníze posílá dětské nemocnici v Kyjevě
Premium
Doporučujeme
Obézních dětí přibývá. Proč má stále více českých dětí kila navíc?
Premium
Doporučujeme
Rýže kupte hodně, vydrží vám. Jak nakupovat chytře a neplýtvat potravinami?
Premium
Seriál
Tálibán měl upálit kuchařku, pomstil se jí za špatné vaření. Další ženy kvůli tomu prchají ze země
Jak na oblíbený vanilkový termix? Zkuste recept foodblogerky
Děti ho milují. Jak na domácí kečup podle foodblogerky
Recept
Odhodlali se a uvařili si pivo sami doma, díl první
PUNČOCHÁŘ: Kurzy vaření v době koronaviru. Online už lze všechno
Nemůžete se hnout z domu? Udělejte si domácí Baileys podle foodblogerky
Recept
NÁVRAT: Zavíráme, odcházíme, balíme to. Pandemie nám dala čas zamyslet se
Názor
BOTLÍK: Neopakujte s dětmi učivo, ale vařte
Vaření v době karantény: online kuchařka je ke stažení zdarma, nabízí jednoduché recepty ze ‚spíže‘
Češky sází na jistotu. Angličanky se oblékají pestřeji, říká slovenský módní návrhář
Vaření rozvíjí kreativitu a kritické myšlení. U dětí také posiluje charakter
DAVID: Školy vaření. Jak nenaletět, kterou si vybrat a na co si dát pozor
Doporučujeme
Revoluce v chápání chuti. Jak se v historii změnil pohled na jídlo?
VELTRUSKÝ: České pořady o vaření. Je to gastronomie, nebo spíše telenovela?
Naučte se vařit na statku. V Česku otevřela první škola vaření pod širým nebem
Jak na vaření ve woku. Poradí známá novinářka a foodblogerka
Recept
Díváte se rádi na oheň? Začněte vařit v zahradě, radí architekt
Ohniště i venkovní vaření. Tradiční prožitky se vrací zpátky do zahrad
Učí vařit i z prošlých jogurtů. U fermentovaných výrobků trvá dlouho, než se znehodnotí, říká autorka kuchařek
Rozhovor
KUNC: Citron středověku. Verjus se používal k léčbě i při vaření
Venku chutná líp, street food bude v kurzu stále, říká majitel foodtrucku
Rozhovor
Vařit v lodičkách? Všechno se dá dělat se stylem a elegancí, říká foodblogerka
Rozhovor
Bylinky nad zlato. Moderní kuchyně se bez nich neobejde, říká Heřtová
Britové chtějí dojít na jižní pól za pomoci obnovitelné energie
Z hmyzu lze udělat superpotravinu. Záleží na tom, co jí, říká šéfkuchař
Rozhovor
Čarování u sporáku. Delikatesy vyrobíte i ze zbytků, říká Pospěchová
Rozhovor
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu