Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Punčocháře: řízky jedině z vykostěného kapra a salát s domácí majonézou
Tip na bramborový salát, kapra v jogurtu i kachní játra. Šéfkuchař David radí, jak na štědrovečerní večeři
Zavařené okurky a kvašené zelí. Naše babičky byly cool, fermentovaly skoro vše, říká šéfkuchař Býček
Malé houbičky, na jejichž nožičce uděláte uzel. Vyzkoušejte staročeskou polévku ze špičky obecné
Známí šéfkuchaři radí, jak vyzrát při vaření na inflaci. Detailní tipy na úspory v kuchyni i při nákupu potravin
Snižují hladinu cukru v krvi a mají léčivé účinky. Kam vyrazit na májovky a proč si jich houbaři cení?
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Křížka: Po kaprovi se u nás podává králík na černo s noky
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Je libo humra nebo ústřice? Nejraději mám vývar se zelím a vepřovým, říká michelinský šéfkuchař
předchozí | 1 2 3 4 | další |