schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
vývar
Lehce, po asijsku. Čerstvé krevety s červenou čočkou, podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Srdce a žaludky. Jak na tmavé kachní ragú, poradí Jan Punčochář
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Křížka: Po kaprovi se u nás podává králík na černo s noky
Premium
Recept
Dýně třikrát jinak. Jak na přípravu dýňových pochoutek poradí šéfkuchař Jan Punčochář
Recept
Jako z Vídně. Tafelspitz není ani polévka, ani vařené maso s přílohou. Jak na něj, poradí Jan Punčochář
Recept
Polévka na zahřátí. Připravte si vynikající gulášovku podle Jana Punčocháře
Premium
Recept
Koleno knedlo zelo. Jak si ho připravit doma, aby bylo měkké a šťavnaté poradí Jan Punčochář
Premium
Je libo humra nebo ústřice? Nejraději mám vývar se zelím a vepřovým, říká michelinský šéfkuchař
Premium
Rozhovor
Žebra v loji. Hovězí lůj je ideální volbou nejen pro veškeré konfity z hovězího masa, radí Jan Punčochář
Recept
Kult jménem rámen. Japonská polévka, o které vychází specializované časopisy a má vlastní televizní show
Premium
Ze Středního východu do Brna. Tady mi lidé v restauraci řeknou, když se jim něco nelíbí, říká šéfkuchař
Premium
Rozhovor
Polévka na zahřátí. Jak na drštkovou s kližkou podle Jana Punčocháře
Recept
Jednoduchá a exotická. Uvařte si thajskou polévku s hlívou ústřičnou
Recept
Omáčková velmoc. V každém ročním období jiná, radí Jan Punčochář
Doporučujeme
Jak na morkovou kost plněnou trhaným masem? Poradí Jan Punčochář
Až do morku kosti. Připravte si ossobuco podle Jana Punčocháře
Doporučujeme
Lehký nový rok. Jak na kroupové rizoto, poradí Jan Punčochář
Doporučujeme
Vánoční šnečí menu. Připravte si tradiční vánoční pokrmy doma
Recept
Kuřecí vývar se zeleninou s domácími nudlemi a masovými knedlíčky podle šéfkuchaře
Recept
Podzim se blíží. Přinášíme pět jednoduchých receptů z dýně
Královny ukrajinské kuchyně. Ochutnejte soljanku, okrošku nebo kuřecí vývar
Tygří DNA vynesla českým vědcům primát. Ostatní země jim budou dodávat vzorky z celého světa
Dnes v LN
Rýžové kuličky ze Sicílie. Řeč je o tradičním pokrmu zvaném Arancini
Recept
Dýňová polévka inspirovaná mexickou kuchyní. Jak na ni?
ČÍNSKÝ ŠOK: Postavičky foukané z cukru, přírodní štětce na kaligrafii a slepičí pařátky aneb Na cestě do Sečuánu
Jarní gastrotipy: knedlíkobraní, souboj michelinských šéfkuchařů a speciální ramen
Pikantní kuřecí vývar se zázvorem a chilli podle Karolíny Kamberské
Recept
Krok za krokem: jak na vietnamskou polévku pho bo s hovězím masem
VIDEO: Otřesné záběry a detaily z tygřích jatek. Vytrhané drápy, stažená kůže i speciální vývar
Aktualizováno
Výrobce vývarů díky penězům od šéfa Sklizeno expanduje do řetězců
Bylinky a luštěniny. Jak na čirok se špenátem a cizrnou?
Recept
Skvostný kuřecí vývar se zázvorem asijského střihu. Tajemství je v surovinách i postupu
Poctivý vývar zahřeje. Připravte si polévku z hovězí oháňky
Recept
Karmínová barva a silný vývar. Připravte si ukrajinský boršč
VIDEORECEPT: Připravte si hovězí pho bo podle šéfkuchaře
Exkluzivně
Svatomartinská husa podle šéfkuchaře? Přidejte datle a celerové pyré
Recept
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu