schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
Zdeněk Křížek
V Sensa Fine Food Bistru přírodu respektují. Chřestový salát v lednu si u nás nedáte, říká šéfkuchař Zdeněk Křížek
Tip na Štědrý večer podle šéfkuchaře Křížka: Po kaprovi se u nás podává králík na černo s noky
Premium
Recept
Chystáte se grilovat? Tady je 5 věcí, které byste měli vědět
VIDEORECEPT: Asijský šmrnc. Zkuste grilovanou svíčkovou s omáčkou teriaki
VIDEORECEPT: Grilovaný BBQ špíz s cizrnou. Jak na něj, poradí šéfkuchař
VIDEORECEPT: U grilu za hvězdu? Zkuste vysoký roštěnec podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Grilovaný tuňákový špíz v banánovém listu podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Grilované tygří krevety s avokádovou salsou. Jak na ně?
VIDEORECEPT: Ugrilováno za deset minut. Jak na kuře tandoori?
Video
VIDEORECEPT: Holubí maso je skvělé. Jak na něj?
VIDEORECEPT: Sladkovodní ryby jsou v kurzu. Jak na sumce s cizrnou a kroupami?
Jak na uzené consomme se skleněnými nudlemi a houbami shiitake, poradí šéfkuchař
Staročeský houbový kuba. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře
Recept
Štědrovečerní večeře s asijským šmrncem. Zkuste si vyzdobit stůl podle šéfkuchaře
Šéfkuchař Zdeněk Křížek odchází z Mandarinu, šéfovat bude síti hotelových restaurací
1. kolo Velké vánoční soutěže: zjistěte jméno šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Připravte si indonéský bakmi goreng
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si hovězí pho bo podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte knedlíčky shu mai s houbami shitake podle šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Kuřecí stir-fry s wok zeleninou
VIDEORECEPT: Indonéská kuřecí polévka Soto ayam
VIDEORECEPT: Připravte si lososové špízy se salátem z mořských řas
VIDEORECEPT: Připravte si smažené tygří krevety podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Vyzkoušejte jarní závitky s kachnou se salátem ze zelené papáji
VIDEORECEPT: Vyzkoušejte pečeného tuňáka v banánovém listu
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Indické kuře tandoori připravíte i na grilu, poradí šéfkuchař
VIDEORECEPT: Zkuste indické krevety, které se dají připravit i na grilu
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si doma indickou samosu podle šéfkuchaře
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si čínskou polévku s rybími knedlíčky wonton
Exkluzivně
VIDEORECEPT: Připravte si jednoduchý salát Gado gado
Doporučujeme
VIDEORECEPT: Připravte si glazovanou makrelu v teriyaki omáčce
Doporučujeme
Najít kuchaře je problém, po škole neumí uvařit ani guláš, říká šéfkuchař
Rozhovor
VIDEORECEPT: Jak na indonéské hovězí nudličky? Nechte si poradit od šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Jak na vietnamské rolky s krevetami? Nechte si poradit od šéfkuchaře
VIDEORECEPT: Jak na to, aby nelepily? Připravte si rýžové nudle s krevetami, poradí šéfkuchař
VIDEORECEPT: Nasi goreng z černého sezamu s nakládanou zeleninou a krabem
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu