schránka
VYZKOUŠET PREMIUM
Přihlásit
Můj účet
130 let
Lidovky.cz
☰
žloutek
Kříž v těstě není jen symbolem Kristova utrpení, má i ryze praktický účel. Jak na dokonalý mazanec?
Premium
Recept
Velikonoce (ne)tradičně. Upečte si staročeského beránka, anglické hot cross buns či kosti svatých jako ve Španělsku
Recept
Poctivá kynutá chuť bez smažení. Nebesky hebká lívancová pěna si skvěle rozumí s karamelizovanými semínky
Recept
Tekuté cukroví. Bez vaječňáku by to nebyly ty pravé Vánoce, vyrobte si poctivý domácí
Recept
Trocha francouzského šarmu na svátečním stole: vánoční poleno vypadá i chutná báječně
Recept
Podle babičky. Recept na vánočku, která zmizí ze stolu během chvíle
Recept
Žemlovka vůbec nemusí být nuda. Až do nebeských výšin ji vystřelí karamelový přeliv, radí Drdel
Recept
Kávový sorbet je k letnímu osvěžení ideální. Jak ho připravit s meruňkami, radí Pavel Drdel
Recept
Víc než jen karbanátek. Jak na rozebraná skotská vejce, poradí Pavel Drdel
Nevycházejte ven, zmrzlinu si připravte doma. Jak na smetanovou, poradí cukrářka
Když minuty rozhodují: vajíčka máme rádi všichni, vaříme je ale většinou špatně. Jak se zlepšit?
Doporučujeme
Sváteční beránek. Jak na zdravější variantu, poradí vyhlášená cukrářka
Recept
Rychlý recept na vanilkový krém. Jak na něj, poradí cukrářka
Recept
Stačí vám pět ingrediencí a skvělý anglický krém je hotový, říká cukrářka
Recept
Tatarák z mrkve. Vegetariánská pochoutka podle šéfkuchaře Pavla Drdela
Doporučujeme
Zimní variace na salát Caesar. Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Pavla Drdela
Recept
Knedlíky s vejci de luxe. Jak připravit hospodské jídlo na úrovni, poradí šéfkuchař
Recept
Variace na tatarák. Připravte ho ze zbytků pečeně, radí šéfkuchař Pavel Drdel
Bez rohlíčků nejsou Vánoce. Jak na ty bezlepkové, poradí cukrářka
Premium
Recept
Krémová petržel. Polévka nadupaná vitamíny, která zahřeje
Recept
Jednoduchý recept na vynikající smetanový vaječný likér
Jablek je teď všude plno. Připravit z nich delikátní cheesecake je přitom snadné
Recept
Dýňové buchtičky. Podzimní delikatesa podle šéfkuchaře
Recept
Zamilujte se do leča. Jak ho připravit, abych chutnalo všem, poradí šéfkuchař Pavel Drdel
Recept
Labužnická syrovinka. Připravte si tatarský biftek z ryzců
Recept
Neobyčejná bábovka s vaječným krémem. Jak na lahodný zákusek podle Jana Punčocháře
Recept
Letní led. Jak si připravit lahodnou vanilkovou zmrzlinu, poradí Jan Punčochář
Recept
Tatarák bez masa. Pochutnejte si na řepě s estragonovým olejem, radí Jan Punčochář
Recept
Křehký chřest. Šéfkuchař Jan Punčochář radí, jak si na něm nejvíce pochutnáte
Recept
Krokety a květová špička. Trochu piplačka, ale tohle jídlo za to stojí, říká Jan Punčochář
Recept
Mazanec třikrát jinak. Jak ho dělá Roman Vaněk?
Recept
Peče celá rodina. Udělejte si velikonoční minimazance, příprava vás bude bavit
Co potřebujete k tomu, abyste upekli fantastický dort? Tady je pár rad a triků
Premium
Recept
Listový štrúdl s jablky. Jak na vláčnou pochoutku, poradí Jan Punčochář
Recept
Božíhodová kachna. Jak na sváteční kachní stehna pečená ve vlastním tuku, poradí Jan Punčochář
Premium
Doporučujeme
Jeho přípravu zvládne každý. Šéfcukrářka radí, jak udělat fantastický, ale jednoduchý vaječný likér
Načíst další
Lidovky.cz
☰
Rubriky
Události
Názory
Magazín
Kultura
Orientace
Seriály
Video
Obrazem
Esprit
Premium
Lidové noviny digitálně
Newsletter
Neviditelný pes
Archiv
Lidové noviny před 100 lety
Samizdatové Lidové noviny
Kontakty
Redakce
Inzerce
Napište nám
Nastavení zobrazení
Cookies
Nastavení cookies
Sledujte nás na
Facebook
Twitter
Instagramu