Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bistro Milada: Neotřelé chuťové kombinace, ale nesmyslné ceny za víno a vodu

Bistro Milada, jehož spolumajitelem je michelinský šéfkuchař La Degustation Oldřich Sahajdák, otevřelo před rokem. Zvenku žádný vývěsní štít, jen decentní tabulka na dveřích. Z jídelního lístku lze volit buď jednotlivé pokrmy, nebo předkrm, hlavní chod a dezert za 510 korun, předkrm, dva hlavní chody a dezert za 680 korun, menu o pěti chodech za 850 korun, případně degustační menu čítající osm chodů za 1360 korun.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

C. Sangrail

10. 12. 2018 16:18

"Candát, jehličí, kefír" jako název jídla. Krásně vystiženo. Ten trend mě neuvěřitelně štve, ba přímo hněte.

0 0
možnosti

9. 12. 2018 15:06

Ono sehnat kvalitní suroviny a umět to uvařit a hlavně ochutit je dneska kumšt,některé nobl restaurace vaří horší jídla než za bolševíka ve 3 cenové skupině na nádraží.Potom se nedivte těm cenám když to není našizeno.

0 0
možnosti

10. 12. 2018 10:34

Vy jste se za totáče v normálních hospodách moc nestravoval, že? Vrcholem zeleninového menu totiž byl okurkový nebo zelný salát v malé mystičce, který bych dnes opravdu nepozřel. O čerstvých bylinkách jste si mohl nechat jen zdát. Ale do bufáče Milada bych nešel. Ty nehorázné ceny za exotické názvy jídel, si pan majitel může strčit za klobouk.

0 0
možnosti

P. Horák

9. 12. 2018 6:58

bane, omlouvam se , lanyz, to je pro lidi co chtej bejt na urovni .............................................babise :)

0 0
možnosti

P. Horák

9. 12. 2018 6:58

tvl, lanyze :) chlapi si daj stejk, lanyz to je pro naky hipstery nebo metrosexualy :) uz nam to necpete, my to proste jist nebude. ale lidovky chtej bejt asi stajlovy, tak to tu bejt musi :)

0 0
možnosti

C. Sangrail

10. 12. 2018 16:20

Nemůžete jíst steaky třikrát denně. Nebo jo? Neznám lepší snídani jako energetický start dne než dobré krémové risotto, leda když jsou na něm lanýže...

0 0
možnosti

P. Horák

9. 12. 2018 6:55

jako, ty jidla kde talir zabira vetsinu plochy a k jidlu tam neni nic , jako impresionisticke tahy jidlem a cmarani omackama, hezky. ale z toho se nenajis na skutecnou praci, v kanclu kde resis jen golfovy hole a prostitutky, tak asi jo. i kdyz zensky to asi budou milovat, ty maj pro maly porce bez energeticky hodnoty slabost. my chlapi si dame svickovou nebo gulas, musime pracovat a u toho nemuzem umirat hlady z tohohle vysmechu jidla. prachy ani neresim, si umim takovou blobost udelat doma sam za zlomek ceny.

0 0
možnosti

9. 12. 2018 8:32

Svatá prostoto.)

0 0
možnosti

9. 12. 2018 6:36

Zajímá mě jakou tam při těchto cenách mají návštěvnost.

0 0
možnosti

P. Harabaska

9. 12. 2018 12:57

Za ty peníze si to mohou strkat do recta. Aneb, když je někdo blbej, tak jim ty prachy za ten vzorek jídla dá. Na blbosti lidí lze vydělávat pořád.

0 0
možnosti