náhledy
Podle údajů stravenkové společnosti Edenred obědy v restauracích meziročně v celém Česku zdražily asi o patnáct korun na průměrných 156 korun. V Brně je ale „cenový střed“ vyšší, a to 165 korun.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Podle údajů stravenkové společnosti Edenred obědy v restauracích meziročně v celém Česku zdražily asi o patnáct korun na průměrných 156 korun. V Brně je ale „cenový střed“ vyšší, a to 165 korun.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Gastrobyznys postihl během koronavirové pandemie velký odliv personálu, po nedávném restartu tak podniky obtížně shánějí kuchaře i číšníky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Gastrobyznys postihl během koronavirové pandemie velký odliv personálu, po nedávném restartu tak podniky obtížně shánějí kuchaře i číšníky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
ilustrační snímek
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Horké počasí podle pivovarníků přeje i prodejům piva. V teplotách nad 30 stupňů lidé ale častěji volí piva slabší nebo nealkoholická.
Autor: Michal Sváček, MAFRA