náhledy
V Česku je hlavní složkou výrobku Luch meat strojně oddělené drůbeží maso, v Německu maso vepřové.
Autor: Vysoká škola chemicko-technologická, Reprofoto
Nejedná se o stejnou značku, ale výrobce je stejný.
Autor: Vysoká škola chemicko-technologická, Reprofoto
Rybí prsty značky Iglo obsahují na českém trhu o 7 % masa méně než v Německu.
Autor: Vysoká škola chemicko-technologická, Reprofoto
V Německu je Nestea slazeno pouze cukrem a obsahuje o 40 % čajového extraktu více.
Autor: Vysoká škola chemicko-technologická, Reprofoto
Pepsi je v Německu slazena pouze cukrem.
Autor: Vysoká škola chemicko-technologická, Reprofoto
Výrobek Jacobs Krönung má v Česku téměř o 1/3 vyšší obsah kofeinu.
Autor: Vysoká škola chemicko-technologická, Reprofoto
Výrobek Activia jahodová má na českém trhu méně tuku, navíc obsahuje mléčnou bílkovinu a jiná barviva (byť na přírodní bázi).
Autor: Vysoká škola chemicko-technologická, Reprofoto
Lančmít - ilustrační foto
Autor: Michal Šula, MAFRA