náhledy
Postupné otevírání restaurací provází specifická opatření.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Restaurační zahrádka
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Restaurace musí dodržet mnoho opatření, pokud chtějí otevřít předzahrádky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Do interiérů se zákazníci vrátí až za dva týdny.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Restaurace Vingl u Brněnské přehrady se chystá na první zákazníky.
Autor: Anna Vavríková, MAFRA
Ani o centimetr méně. Majitel liberecké restaurace Organza Jakub Vaniš přeměřuje povinných 1,5 metru mezi jednotlivými stoly na kryté venkovní terase s výčepem.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Restaurace Avocado Gand Karlín vaří do krabiček.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Restaurace Next Door Zdeňka Pohlreicha také prodává jídla s sebou.
Autor: Tomáš Krist, MAFRA
Fofr kafe v Liberci.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA