Diskuze
Kapři jsou za stovku a je jich dost. Lidé si připlácejí za naporcování
Živé ryby v kádích jsou k mání na více místech než loni. Lidé si ale stále častěji připlácejí za již naporcované maso.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J91i18r88k61a 75N34o93v56ý
22. 12. 2019 9:10
Zabít, stáhnout, naporcovat, osolit, obalit a zamrazit.
Věřím, že takto by se prodalo kapřího masa daleko víc, protože ta práce mnohé odradí. Kdyby si mohli koupit už obalené kousky a jen je hodit na rozpálený olej, kupovali by víc a věřím že i během roku. Lidé jsou líní a pohodlní.
0
0
možnosti
S66l13á63v42e56k 78V44o46r
22. 12. 2019 11:27
jako rybář to tak dělám celý život,ale jako milovník přírody a všeho živého ten vánoční masakr nesnáším to hromadné vraždění.
0
0
možnosti
L88u54c35i66a76n 66P89a30p11a61z50i93a38n
22. 12. 2019 10:00
Proč? Rybí maso je velmi zdravé, zvláště, když je z regionu, kde bydlíme.
0
0
možnosti