Diskuze
Němci mají více masa a lepší sladidla než Češi. Jak to vysvětlují výrobci?
Výrobci jogurtů či rybích prstů dodávají na český a německý trh zboží pod stejným názvem, ovšem s jiným složením. Třetina srovnávaných produktů v průzkumu prováděného Vysokou školou chemicko-technologickou skončila tímto zarážejícím závěrem. Jak to vysvětlují samotní výrobci?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
CS
C. Sangrail
2. 7. 2015 15:38
Jak prý vypadají české "lokální preference": Cukr? Já bych radši fruktózo-glukózový sirup, aspartam a acesulfam, děkuji.
0
0
možnosti
JP
J. Prečuch
2. 7. 2015 15:44
A proto jsem si přivez z Franci spoustu čokolády na vaření a kakaa. Jo dokonce i Lindt tam je levnější.
A bábovka je tmavá a krásná , o polevách nemluvě.
Pravdou je že Colaloca je tam dražší. O pivě nemluvě. :-(
0
0
možnosti