Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Němci mají více masa a lepší sladidla než Češi. Jak to vysvětlují výrobci?

Výrobci jogurtů či rybích prstů dodávají na český a německý trh zboží pod stejným názvem, ovšem s jiným složením. Třetina srovnávaných produktů v průzkumu prováděného Vysokou školou chemicko-technologickou skončila tímto zarážejícím závěrem. Jak to vysvětlují samotní výrobci?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CS

C. Sangrail

2. 7. 2015 15:38

Jak prý vypadají české "lokální preference": Cukr? Já bych radši fruktózo-glukózový sirup, aspartam a acesulfam, děkuji.

0 0
možnosti
JP

J. Prečuch

2. 7. 2015 15:44

A proto jsem si přivez z Franci spoustu čokolády na vaření a kakaa. Jo dokonce i Lindt tam je levnější.

A bábovka je tmavá a krásná , o polevách nemluvě.

Pravdou je že Colaloca je tam dražší. O pivě nemluvě. :-(

0 0
možnosti