Diskuse k článku: Pekárny Penam se propadly do ztráty 440 milionů, firma je přesto spokojená

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 3
  • Poslední: 15.7.2016 15:34
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
L. Kalič 15.7.2016 15:34

Kdo by čekal, že nová pekárna bude vyrábět čerstvé pečivo? :-))))))))))

J. Strnadova 15.7.2016 14:28

Však Penam je pro mne synonymum chemie a plísně. Krájený chleba je do druhého dne plesnivý, ty sladké buchty ze "třených hmot" mají zas tak chemické složení, že mi přijde amorální toto lidem vůbec prodávat.

Chleba si kupujeme z trhu kváskový. Vydrží i 14 dní, ale to se stalo jen jednou, kdy jsme na něj zapomněli...jinak je někdy pryč hned v den nákupu, jak je výtečný.

L. Brumovský 15.7.2016 13:39

radši zdravě nejíst babišárny, když není jiný výrobce, držím hladovku, co je z babišova, polska a norska nesmí ani přes práh, zlatý český jablíčka,mrkvička a ostatní plody našich zahrad a polí. narvaná domácí králíkárna, slepičárna a kamarádovo kůzlátka a ovečky pasoucí se v rokli a na louce.. Je fakt, že někdy zhřešim a dám si candáta z orlíka narvanýho PCB, ale co naděláme, na něco sejít musíme! ŽE???

Najdete na Lidovky.cz