Diskuse k článku: Poláci dopují dobytek antibiotiky a úřady o tom vědí, tvrdí televize

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 16
  • Poslední: 25.6.2013 13:36
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
J. Carlos 24.6.2013 9:45

A to kolik

takového masa je v ČR! Kupuji maso pouze v Rakousku, pokud je v akci tak a to je často tak je levnější a chutnější než v ČR a není z Polska ani Česka, je z 99% od místních chovatelů.

J. Podivný 24.6.2013 8:18

odkaz na zdroj v polštině

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/nielegalne-antybiotyki-w-miesie-to-zamach-na-nasze-zdrowie-i-zycie,334213.html

J. Sládeček 23.6.2013 22:00

No to je přece kapitalismus, jen zisk, špína a

hnus.

v. čajka 24.6.2013 6:35

Re: No to je přece kapitalismus, jen zisk, špína a

Ne všude. Tam, kde panuje zákonnost a nepodporuje se korupce, obcházení zákonů a norem je kapitalismus i pro lidi přátelský. Pravdou zůstává, že takových zemí není na světě mnoho. Napadá mne Švýcarsko. Z našeho pohledu je tam vše k jídlu Bio.

J. Kodeš 24.6.2013 8:16

Re: No to je přece kapitalismus, jen zisk, špína a

v korei a za stalina nebyla korupce,bylo vraždění,.

R. Langer 25.6.2013 13:35

Re: No to je přece kapitalismus, jen zisk, špína a

Samozřejmě, za komančů totiž prakticky žádné maso nebylo, co, soudruhu? :-D

V. Iljič 23.6.2013 16:21

Věříte tomu?

Vážení čtenáři, nevěřte tomu. Naše produkty jsou podststně horší než polské. To co jíme z bývalých JZD a státních statků- to je patrně bio strava. Jedná se o čistě obchodní, placenou, reklamu. Nic víc.

J. Čermák 23.6.2013 17:30

Re: Věříte tomu?

Napiste mi jedniny argument, proc bychom meli verit Vam?

M. Mýval 23.6.2013 17:30

kde jsou ty doby

Saský horník, vlašský stavitel a český sedlák. To byli nejlepší odborníci. Kde chtěl císař pán nebo car zvelebit hospodaření, pozval české sedláky. Co z toho zbylo? Co nezlikvidoval Gottwald to zadáví Babiš a česká strana solárně demagogická. Na polích budou jen solární elektrárny a řepka. Ještě budem Polákům líbat ruce za jejich antibiotické maso naložené v posypové soli

v. čajka 23.6.2013 19:26

Re: kde jsou ty doby

Nechápu, co má dělat Gottwald, nebo Babiš s tím, že je polské žrádlo jedovaté. A že se mu v regálech uvolňuje stále víc místa je i věc toho, že ho supermarkety berou ve velkém a lidi jsou tak hloupí a kupují ho. Pro mě je cokoli z polských potravin tabu. Netvrdím, že české /nebo německé/ potraviny jsou mnohdy ideálem zdravé výživy, ale stále je množství nesrovnalostí v poměru k polským potravinám menší.

P. Bárta 23.6.2013 22:50

Re: kde jsou ty doby

Víte, co je zajímavé. Němci odebírají daleko více potravin z Polska než my a nestěžují si.  Naprosto žádný problém.Víte, čím to je?  Chtějí jen kvalitu, za ty problémy si můžeme sami, protože český zákazník tu nekvalitu žádá a kapuje. Obchodník to zprostředkováva.

v. čajka 24.6.2013 6:33

Re: kde jsou ty doby

Problém je zaviněn opravdu na obou stranách. Pochybuji ale, že místní supermarkety po polácích chtějí, aby dávali do jídla posypovou sůl.

v. čajka 23.6.2013 19:30

Věřím.

Indicií svědčících o hrubých "chybách" při produkci polských potravin je žel víc než dost. Po posypové soli, zkažených vejcích, různých pochybných chemikáliích teď antibiotika. Polské žrádlo nechci, ale nechci ho nikomu rozmlouvat, je každého věc, co konzumuje.

J. Sládeček 23.6.2013 22:00

Re: Věříte tomu?

Zlaté socialistické zemědělství a jejich poctivé a zdravé produkty.

P. Bárta 23.6.2013 22:55

Re: Věříte tomu?

Vy asi nevíte z čeho se vyráběly sýry a třeba takový Poličan, žejo:. Zvracel byste ještě dneska, kdybyste viděl, jak na to maso v jednom východočeském masokombinátu močej.  A jakej byl Poličan, že jo? Sýry nezzrály, protože mléko šlo z neuzdravených dojnic krmených antibiotiky a tak ty nevyzrálý sýry mířily do....taveňáků  Dobrou chuť, zejména těm neinformovaným.

R. Langer 25.6.2013 13:36

Re: Věříte tomu?

Přání otcem myšlenky, soudruhu?

Najdete na Lidovky.cz