Diskuse k článku: Poslíčci s mastnou pusou. Řidiči ochutnávají doručované jídlo, většina si stěžuje na mizerná dýška

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 13
  • Poslední: 1.8. 2019 12:05
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
B. Rameš 1.8.2019 9:49

Jednoduchá řešení existují: a) nežrat, b) uvařit si c) jít do hospody d) koupit si hotovku. Ekonomice založené na spropitném moc nerozumím, ale jiný kraj...

J. Nový 1.8.2019 9:45

Dyska jsou špatná a nelogická. Proč by měl zákazník vylepšovat mzdu zaměstnancům firem, od kterých nakupuje služby nebo výrobky? Jen ze soucitu, protože je zaměstnavatel platí málo?

J. Jonák 1.8.2019 12:05

Rozlišuji to. Jsou v pořádku v restauracích, kde se o Vás někdo pár hodin stará a obsluhuje Vás. Když chci ocenit jeho službu, tak dám spropitné. Ale dávat je tomu kdo to jídlo jen rozváží, je divné. A spíše jen zaokrouhlím cenu nahoru na desetikoruny.

V. Kříž 1.8.2019 9:43

ať je to kec nebo ne, každý má být placen tak, aby nemusel žebrat o nějaké tuzéry, u poslíčka, kadeřníka či hospodského.

J. Hudec 1.8.2019 8:16

Zákazníci by měli ocenit, že šoféři jídlo ochutnávají. Kdyby byl s jídlem nějaký problém, například kdyby bylo otrávené, tak to zákazníkovi zachrání život.

P. Dvořák 1.8.2019 8:41

Máte pravdu. A čím víc je toho šoférem snězeno, tím víc je jisté, že jídlo není otrávené a tím větší by mělo být dýško.

Jen mě zajímá, kdo dává dýška šoférům autobusů, tramvají atd., , když za sebou denně několik hodin vozí v každém okamžiku desítky cestujících a ne pitomou pizzu.

R. Gramblička 1.8.2019 9:02

dobrá poznámka. Dal bych jim leda po papuli a né dýško

P. Bureš 1.8.2019 10:02

A když to sežere celé, je to i velmi dietní!

J. Novák 1.8.2019 8:44

Jako že by mi toho část sežral a pak by mu ještě trvalo pár hodin, než to doručí, abych měl jistotu, že se na něm případné nežádoucí účinky už stačily projevit? :-)

No, raději budu i nadále preferovat zařízení, ze kterých mi jídlo doručí v obalu, který nejde otevřít aniž by to nešlo poznat a riskovat tu otravu...

R. Gramblička 1.8.2019 9:01

vaše vtipná poznámka by dávala smysl, pokud by jedy a nemoci působili jako ve filmech - během chvilky

P. Dvořák 1.8.2019 9:37

To máte pravdu. Takový novičok v množství v řádu molekul působí okamžitě.

Asi proto trvalo nevím jak dlouho, než se otrava u těch různých Skripalů a spol. projevila. A pak borci otírali kliky, čistili lavičky v parku a prohledávali kontyše.

:-))

A. Lisovský 1.8.2019 7:57

Okurková sezóna zuří naplno. Todle jsou informace, které nám chyběly!

K. Stržanovský 1.8.2019 8:33

Taky si říkám, jak jsem mohl dodnes žít.

Najdete na Lidovky.cz