Diskuze
Prazdroj chystá ‚tvrdou sodovku‘. Ve světě je to hit, z Plzně se má vyvážet i za hranice
Děkujeme za pochopení.
J71i90ř84í 70M94a28c91e44k
Pokud budou mít něco bez těch trapných ovocných příchutí (dělaných většinou chemicky), tak to i ochutnám.
P49a72v76e68l 39L58a20u31b20r
To je super. Pivovar v čínských rukách bude vyrábět v zemi chmele namísto chmeloveho moku mok ze třtiny. Logické i tradiční že.
J26a79r86o64s70l81a55v 98K20o42u90t42s15k76ý
Asahi je japonská společnost
A32n13t65o96n98í73n 58N71o52v59o31t70n60ý
To bude něco pro nezletilce, energiťáky už nebudou frčet.
M88i21l42a24n 93Š33t11o17f78a15n72i10k
To už radšej Schwarzwald Gin Tonic z lidla , je to 0,33l a ma 10% alkoholu, celkom dobre pitičko
V56a60ň53u36r37a 42P98e30t66r
Vidíte, někdo začne dělat nový produkt, jiné pivovary chtějí peníze od státu že jim klesl odbyt... Nas rat!
J87a76n 28H95a19j13s69k52ý
Píšou že je to z třtinového cukru nebo ječmenného sladu.
Já si určitě v případě toho třtinového cukru dám raději dobrý karibský rum a v případě ječmenného sladu dobrou dvanáctku nebo nějaký speciál.
Tyhle srágory nikdy!
P97e91t95r 88Š43r86a86i66e58r
Alkoholu není holt nikdy dost. Jako by naše vysoké umístění v celosvětové chlastací lize nestačilo, je třeba víc zabrat! Mládí vpřed!. Nejsem abstinent ale zrovna na tohle teda zrovna pyšný nejsem...
L29u36d65v43í54k 68B62e82n75e50š
Ať vaří v plzeňském pivovaru (jediném, který tam z těch třech kdysi fungujících zůstal) Plzeňský Prazdroj, který jsme my Češi pili celé roky, když ještě dnešní pivovařiči tahali kačera po dvoře. Byl to vždycky Plzeňský Prazdroj, pro Germány a ty, kteří jim lezou zdola do trávicí trubice, to pak byl a je Pilsner Urquell. Pro Pražáky "zez" Prahy je to pak plzeň (s malým písmenem na začátku). Když přijdu v Praze do restaurace, zeptá se mě pikolo, zda si dám plzeň nebo Gambrinus, přitom ten je také (pro Pražáky) "zez" Plzně a dokonce se vaří za stejnou pivovarskou zdí.
D66u68š77a23n 71R64a32j42n18i65n23e42c
Ludia už naozaj po masívnej reklame vypijú všetko ! Stačí , že je tam pár % alkoholu . Páči sa mi , že v plzeňskom pivorare budú "variť" ten patok .
Varenie je dovezený lieh z liehovaru , pokapkať limetkových extraktom a doliať zo sodovku na 4% nápoj !
Potom by som naozaj chcel vedieť ako sa dnes pivo v pivovaroch varí !