Diskuse k článku: Prazdroj rozšiřuje výrobu. Za 283 milionů zvýší o třetinu kapacitu v Plzni

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 4
  • Poslední: 20.10.2017 17:52
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
L. Papazian Ing. 20.10.2017 17:52

Raději by měl zvýšit kvalitu své výroby, nechat pivo déle zrát v pivních sklepech, např. tím by mohl začít. Také by konečně mohl začít vyrábět Prazdroj černý ležák, jak světlý, tak černou poctivou dvanáctku.

S. Hammer 19.10.2017 5:41

Tak Plznička Na Spilce nebo z tanku je zcela něco jiného než z flašky. Plech je ale lepší než flaška. Každopádně manipulace pivu nesvědčí a tank je asi nejšetrnější. Manipulací se z Plzně stává pivo lepší, ale ne špičkové jakým je když se uvaří.

S. Vor 18.10.2017 20:06

ono se řekne rozšíříme varnu...kde vemou kapacity(zásobníky) na slad,strojní vývěvy na tažení sladu do těch sil,šrotovací stolice(mlejny)a k nim zase zásobníky na sypání na konkrétní už várky.A budou vůbec schopni nakoupit tolik sladu ??A kde vemou tolik cukru rafinády? Už tenkrát za komunismu jsem pořád řešil barvu piva a nedostatek té sračky afinády(tekutého cukru)po přepočtu na standart(polarizace).Jednak byl v zimě tak hustej,že se nedal přečerpat do tanků a tanky brzo nestačily...je toho celá řada,dále jsou aktuální chladiče mladiny,no,doufám,že Berka ví co dělá.:-))))))))))))))

J. Kohout 18.10.2017 21:16

Kdyby nevěděl, tak to nedělá.