Diskuze
Uzavření hospod straší pivovary. Každý týden ‚pod zámkem‘ přicházejí o čtvrt miliardy korun
Žádné tři týdny hospodské karantény. Gastronomii a její dodavatele čeká kvůli stále horší pandemické situaci v Česku mnohem delší období půstu. Pivovary neoficiálně naznačují, že počítají s uzavírkou hospod až do konce roku. A naplno už rozjely nouzové projekty, které by aspoň zčásti eliminovaly ekonomické ztráty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J89a30r50o37s23l50a22v 78K78o91u79t51s67k17ý
4. 11. 2020 9:53
Velké pivovary to přežijí i díky vývozu,malé padnou. Ty jejich „splašky“se stejně nedají pít.
0
0
možnosti
M63i25r33o10s55l59a95v 77V81l85a24s16á24k
4. 11. 2020 7:21
To, že se méně chlastá, je jistě dobrá zpráva pro naši společnost i zdraví. Jen aby to vydrželo.
0
0
možnosti
M96i38l38a41n 37N31e85s51p46o28r
4. 11. 2020 8:41
A co byste treba rad omezil - zakazal?
Ja na prvnim miste lidi co se montuji do privatnich zivotu.
0
0
možnosti
Vycisteni nekvalitnich hospod je nutne a potrebne.
0
0
možnosti