Diskuse k článku
Problémových potravin přibylo. ‚Hitem‘ je víno s vodou či zkažené uzeniny
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
S. Berjoza 4.1.2016 19:35Uzeniny vem čert ,ale to pančované víno mě štve |
![]() |
Š. Apolen 5.1.2016 0:29Ty uzeniny se kazí proto, že jsou také "křtěné " vodní emulzí a barvami. Také jsou vakuované, aby ta voda neměla šanci se vypařit. Kdyby se totiž vypařila, víc by vynikly chemikálie, které její pomocí do uzenin přidávají. Také třeba včera jsem ochutnal čistě čokoládovou figurku z vánočního stromku a ona to vůbec nebyla čokoláda. Na chemii mám velmi citlivý jazyk. Čím méně kakaového prášku, tím více barvy. |