Diskuze
Studie EK: Dvojí kvalita potravin se netýká jen východní části EU
Problém takzvané dvojí kvality potravin, tedy v různých státech Evropské unie stejně označených výrobků s odlišným složením, se netýká jen zemí ve střední a východní části bloku. Ukázala to studie, kterou si nechala vypracovat Evropská komise (EK).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JH
24. 6. 2019 13:43
Jakých produktů se to týka?
Polotovary, cukrovinky, slazené nápoje, a různé šmakulády kde použitím 5 náhražek nasimulujete jiné 2 substance.
Řešení: Nekupovat srágory.
Když budu kupovat 100% maso tak to bude svým složením vždy 100% maso. Když mléko 3,5% tak to vždy bude mléko 3,5%ní. A banán bude vždy banán.
Důvod kupovat industriální rybí prsty?
Pokud je česká kvalita o 20% horší, pak samotný fakt že domů takovou potravinu dotáhnu je mnohem závažnější.
0
0
možnosti