Diskuze
Vrátíme Myšákovi duch první republiky. Slavnou cukrárnu oživí restauratér Karpíšek
Kdysi tu z punčového dortu uždibovala Ema Destinnová a Oldřich Nový s elegancí sobě vlastní ukrajoval z rakvičky se šlehačkou. Dnes však prvorepubliková cukrárna Myšák ve Vodičkově ulici v Praze zeje prázdnotou. Přes hnědou mříž lze vidět jen prázdný pult. „Dočasně zavřeno. Připravujeme pro vás novou cukrárnu,“ hlásá cedule na dveřích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK
29. 4. 2017 21:36
Prvorepublikovou atmosféru dělá především personál, pokud se bude šetřit na něm, tak je úplně jedno kolik vyhodí miliónů za rekonstrukci interiéru...
0
0
možnosti
PV
VP
V. Getz
29. 4. 2017 20:10
Proc tam nechodili lidi,no byl jsem si prohlednout po otevreni a na kavu sel do Lucerny za 40.
0
0
možnosti
DS
D. Stirský
29. 4. 2017 18:46
Netřeba se uchylovati až k 1. republice. Zde by postačilo inspirovat se léty 60. - 70., já tam zbožňoval třeba karamelový pohár. Není třeba nic vymýšlet: sázel bych na českou klasiku, ovšem co nejkvalitnější. Třeba dnešní punčáky: na první pohled nádhera, chuť chemická, ohavná.
0
0
možnosti
KL