Sobota 18. ledna 2020svátek má Vladislav 3 °C déšť se sněhem Předplatné LN

Diskuse k článku: Češi nevědí, jak jídlo chutná. Na všechno dají tatarku nebo kečup

Diskuse uzavřena, nelze přidávat příspěvky

  • Příspěvků: 25
  • Poslední: 4.4.2013 8:55
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
j. jonáš 21.3.2013 22:02

Asi tak...

... Spousta zde v příspěvcích (viz níže) nadávajících si lidí dokázala pouze přečíst (zavádějící) titulek :/

To o nich také mnohé vypovídá... .)

J. Šrámek 21.3.2013 7:56

Co je na tomhle zajímavého?

ČÍM JE TENTO ČLOBRDA TAK ZAJÍMAVÝ,ŽE ČLÁNEK S JEHO PINDÁNÍM ZDE TRČÍ NĚKOLIK DNÍ?NEBO TITO REDAKTOŘI S  VEDENÍM TĚCHTO NOVIN CHTĚJÍ PREZIDENTU ZEMANOVI DOKÁZAT,ŽE MÁ PRAVDU VE SVÝCH ODSUDCÍCH?

J. Kovář 21.3.2013 14:17

Re: Co je na tomhle zajímavého?

Vánoce už byly dávno, abyste musel všem dávat najevo, že jste dostal pod stromeček Caps Lock a umíte jej zapnout.

J. Kraus 20.3.2013 16:13

Zdravější strava

To dělá hlavně naše mládež díky

prasečákům jako mekáč apod. Zde nenjdete nic takového. http://grandemi.webgarden.cz/

i. rasmonn 3.4.2013 7:52

Re: Zdravější strava

co do toho pleteš mekáč? o vaření toho víš jako o lidech. ano k hl. jídlu používají jako přílohu ,tatarku,majolku, kečup, . co se týče vybraných stánků a mekáče ,je jasné že hranolky,hamburgry atd......... k tomu patří tyto přílohy.

J. Kraus 4.4.2013 8:55

Re: Zdravější strava

Vřařil jse po celém světě včetně USA kde jsem byl nejdéle. Mekáč je pro tu ninižší třídu.

v. procházková 20.3.2013 7:10

:DDDDDDD

čechostánská verbež typu sevrát a kadeřábek, jistě zasloužilý soudruzi nesnesou, když jim někdo řekne pravdu do rypáku, to víte, dědkyni, to je svět a když se vám to nelíbí, táhněte lízat zadek svýmu bohu na východ

E. Sevrát 19.3.2013 15:18

Tohle je opravdu tragédie

české žurnalistiky.Do ČR dorazil nějáký zcela nezajímamý človíček,který se nikde jinde neuživil.Působí tady cca tři roky a už má zcela jasno o českém národu,jeho kuchyni,způsobech apod.A tento nýmand na úrovni stánkaře z Václaváku má prostor v mediích a je brán jako expert.M.Zeman má zcela pravdu,novináři jsou slušně řečeno svoloč bez vlastního názoru,kdo jim zaplatí židovský groš toho budou propagovat.Ovšem za pravdu mu dávám v tom,že bohužel po vzoru amerického primitivním způsobu života, je tady tendence zválště u mladých lidí cpát na vše kečup  atd.Nelze se jim divit,jejich matky jim dnes dobrou svíčkovou,koprovku,rajskou,křenovku atd.atd.neuvaří,protože jsou líné (aspoň v Praze) a jistě příjemnější je vysedávat v kavárničkách v obchodních centrech obzvášť ,když jim tento luxus platíme jako daňoví poplatníci, až čtyři roky. A tak je pro jejich děti  hlavní kulinářský zážitek pizza či "sváteční oběd" v McD či KFC.

J. Kadeřábek 19.3.2013 15:34

Re: Tohle je opravdu tragédie

A tento člověk čeká na kontrolora elektřiny. K smíchu. Pokud se jedná o odečet napíšu lísteček se stavem na dveře nebo sofistikovaněji pošlu MMS s .jpg číselníkem elektroměru na kontaktní adresu. Jestli tedy ví v Portugalsku jak na to.

P. Šebesta 19.3.2013 19:20

Re: Tohle je opravdu tragédie

Jasně, zato názor mistra pera a ducha Sevráta, který zná životní styl mladých lidí v Praze, každou pražskou mamku potkal, co vaří se vyptal.

Ale vážně - z takových malých lidí, kteří si nedokáží přečíst cizí názor, je mi na bl*tí.

Dědku nenávistnej, hlavně že je v tom "židovský groš", že?

M. Charouz 20.3.2013 7:37

Re: Tohle je opravdu tragédie

Je tro typickej českej vůl :-)

J. Tachovský 19.3.2013 14:53

Prace od 6 neni vymyslkomunistu

To zavedl Franz Josef I protoze trpel nespavosti

M. Charouz 20.3.2013 7:38

Re: Prace od 6 neni vymyslkomunistu

A dobře udělal. Je fajn vypadnout ve dvě z práce :-)

V. Jurásek 19.3.2013 13:05

práce od šesti

z dob socialismu nezůstala pouze pracovní doba, ale i "platy" (v uvozovkách!). Když nechce člověk drát hubou zemi, dojde domů z práce a jde něco dělat (pole, práce na domě, atd.) aby ušetřil a vyšel z výplaty. kdyby se místo od 6 do 15 dělalo např. od 9 do 18, už by toho člověk zase tolik nestih po té práci, a tak doufám že na pracovní dobu ještě nikdo dlouho sahat nebude...

J. Vozábalová 19.3.2013 10:50

Četli jste opravdu tento rozhovor?

Nějak si to neumím vysvětlit - ten mládenec se přece do nikoho nenavážel, jen říkal, jak zdejší prostředí, lidi a zvyky vnímá on. Je to jeho pohled na nás. Co je na tom zlého, co se vás na tom dotýká? Proč máte pocit, že nám něco radí a vnucuje? Nám se přece v cizině některé zvyky a způsoby zdají divné a neznamená to hned, že je odsuzujeme.

Já mám například z Itálie dojem, že Italové jsou příliš hluční, pokud by se mne na to někdo zeptal, jistě bych to řekla. To není žádný odsudek - to je jen můj pohled, poměřovaný mou běžnou zkušeností.

R. Folwarczna 19.3.2013 10:50

Pánové

Diskutujete s nadpisem...

Přečíst si to celé je asi nad vaše síly.

V. Vovák 19.3.2013 9:56

chudák malej

ještě že se nedostal do Anglie.

Neviděl jsem jinou kuchyni, která by tak hojně polévala konzumované jídlo kupovanými umělohmotnými omáčkami či kečupem, než je anglická.

Krása anglických žen a jejich kuchařské umění udělaly z Anglie námořní velmoc.

J. Ištok 19.3.2013 9:43

tak je to spravne, tak to ma byt ..

vždy sa nájde zopár obyvateľov z okolia severného pólu, ktorí obyvateľom rovníkových krajov poradia, ako sa majú chovať v časoch tropických horúčav.

Ž. Halabudová 19.3.2013 8:38

Zase.

Zase jeden moudrý cizinec,který ví co a jak jíst.

P. Eugel 19.3.2013 10:29

Re: Zase.

Jezdim po svete, a vsude se najdou lidi, kteri si jidlo zadelaj nejakou chemii. Tohle soustavne nasravani se do cechu je proste trapne. Je to snad nejaka nemoc, nebo problem s malym prirozenim panu redaktoru, ktere si resi timto zpusobem. Jsem z Ceska navezu se do nej.

V. Vovák 19.3.2013 11:19

Re: Zase.

když budete chvíli sledovat místní periodika, zjistíte, že je to vlastnost všech novin, které patří německým vydavatelstvím. Novináři mají v popisu práce mít v denním vydání alespoň jeden dehonestující titulek.  Oni jsou pochváleni, my jim pak  v diskusi nadáváme.  Spokojenost po všech stranách.. :-)

P. Mráček 30.3.2013 11:58

Re: Zase.

to dáva smysl pane Vováku. To je to možné vysvětlení.

A. Hilter 19.3.2013 8:31

Česka kuchyne nebyla nikdy nic moc

ale co ted produkuji v restauracich jejich kuchyne-chemicke laboratore, to se vetsinou da zamaskovat pouze hořčicí, kečupem nebo ještě něčim tvrdším...

J. Tachovský 19.3.2013 14:55

Re: Česka kuchyne nebyla nikdy nic moc

No proti germanske a britske jako med. Z evropske kuchyne krome nasi za neco stoji trochu italska a francouzska.

T. Czernin 19.3.2013 8:27

Když je dost kečupu

tak se dá pozřít i mnohá španělská "specialita"...

Premium

Ve škole byla terčem posměchu. Dnes džihádistka Kristýna nenávidí i matku

Pětadvacetiletá Kristýna Hudková a její nastávající Omar Shehadeh | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Plánuje zabíjet. Soudí ji jako uprchlou. Žena z Mělnicka měla problémy s rodiči i spolužáky. Pětadvacetiletá Kristýna...

Premium

Převratná metoda z IKEM: jak zhubnout přeprogramováním metabolismu

Marek Beneš z pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) je... | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Lékař Marek Beneš je už třetím rokem vedoucím lékařem projektu, při kterém se pomocí laseru „oslepí“ nervové buňky...

Premium

TEST: Vyplatí se benzin, hybrid, nebo diesel? Spočítali jsme to

Redakční srovnávací test dieselu, benzinového auta a hybridu | na serveru Lidovky.cz | aktuální zprávy

Auto máte vybrané, co mu ale dát pod kapotu, aby vás provoz vyšel co nejlevněji – klasický benzin, úsporný diesel, nebo...