náhledy
Salát nebo chcete-li dip z pečených lilků, rajčat, česneku a koření se servíruje jako předkrm nebo příloha k hlavnímu jídlu
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz
Hrnce na tajine
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz
Nemůžete odjet z Maroka bez ochutnání národního pokrmu, který se připravuje ve speciální nádobě s poklicí kónického tvaru
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz
Sladko slané křupavé bochánky mají kořeny ve městě Fez, ale rozšířené jsou i na pobřeží
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz
Kuskus se zeleninou
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz
Pomeranče jsou v Maroku nejrozšířenějším ovocem. Za pár drobných dostanete na ulici sklenku čerstvě vymačkané šťávy.
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz
Marocký čaj
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz
Amlo. Tato sladká pasta se připravuje z pomletých pražených mandlí rozmíchaných v arganovém oleji a oslazené medem
Autor: Katka Karlová, HedvábnáStezka.cz