náhledy
O víkendu v době oběda může být ovšem trochu oříšek najít volné místo, a tak jsme tentokrát zvolili poněkud „odstrčenější“ variantu, tedy obslužnou restauraci Obstlerhütte na sjezdovce č. 20, tedy na sjezdu z Giggijochu do údolí, kde se kolem dvanácté dalo posadit jak na terase, tak vevnitř.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Mrazy byly nejsilnější na ledovci, takže jsme tentokrát více lyžovali v části Giggijoch, která se vyznačuje širokými a pozvolnými svahy, které jsou i při větší zalidněnosti poměrně dobře přehledné.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
O víkendu v době oběda může být ovšem trochu oříšek najít volné místo, a tak jsme tentokrát zvolili poněkud „odstrčenější“ variantu, tedy obslužnou restauraci Obstlerhütte na sjezdovce č. 20, tedy na sjezdu z Giggijochu do údolí, kde se kolem dvanácté dalo posadit jak na terase, tak vevnitř.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
O víkendu v době oběda může být ovšem trochu oříšek najít volné místo, a tak jsme tentokrát zvolili poněkud „odstrčenější“ variantu, tedy obslužnou restauraci Obstlerhütte na sjezdovce č. 20, tedy na sjezdu z Giggijochu do údolí, kde se kolem dvanácté dalo posadit jak na terase, tak vevnitř.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Obědových možností je v Söldenu nesčetně, ve většině jde o prostorné samoobslužné restaurace, které nechybí snad v žádné části Söldenu.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Co se týká shrnutí lyžování, kamínky byly pouze na sjezdovce č.1 z vrcholu Gaislachkogl, které doporučujeme takto zkraje sezony vyhnout.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Restaruace Obstlerhütte se vyznačuje pořádně velkými porcemi, takže počítejte s tím, že žebra budete mít opravdu přes celý talíř a štrúdl se ve vanilkové omáčce doslova topí – v dobrém slova smyslu.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Restaruace Obstlerhütte se vyznačuje pořádně velkými porcemi, takže počítejte s tím, že žebra budete mít opravdu přes celý talíř a štrúdl se ve vanilkové omáčce doslova topí – v dobrém slova smyslu.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Samozřejmě jsme nevynechali ani ledovec, ačkoli při jízdě v tamním mrazu doslova tuhnul úsměv na rtech.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Samozřejmě jsme nevynechali ani ledovec, ačkoli při jízdě v tamním mrazu doslova tuhnul úsměv na rtech.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Mrazy byly nejsilnější na ledovci, takže jsme tentokrát více lyžovali v části Giggijoch, která se vyznačuje širokými a pozvolnými svahy, které jsou i při větší zalidněnosti poměrně dobře přehledné.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Restaruace Obstlerhütte se vyznačuje pořádně velkými porcemi, takže počítejte s tím, že žebra budete mít opravdu přes celý talíř a štrúdl se ve vanilkové omáčce doslova topí – v dobrém slova smyslu.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Restaruace Obstlerhütte se vyznačuje pořádně velkými porcemi, takže počítejte s tím, že žebra budete mít opravdu přes celý talíř a štrúdl se ve vanilkové omáčce doslova topí – v dobrém slova smyslu.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Před naší návštěvou napadlo kolem 20 cm nového sněhu, takže na söldenských svazích leží momentálně něco málo přes dva metry sněhu. Díky mrazu skřípal sníh krásně pod nohama!
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
S nadsázkou lze říct, že povinností na Tiefenbachu je fotka z vyhlídky u výstupu kabinkové stanice. Mně na klasickou „instagramovku“ zapózovala kamarádka Hanka, takže tentokrát přicházím s originálním materiálem!
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Ze 144 km sjezdovek je již nyní v Söldenu kolem 110 km spuštěno a lanovky jezdí ve všech hlavních částech střediska, tedy na Giggijochu, Gaislachkoglu a také na ledovci Rettenbach a Tiefenbach.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Alpské podzimní počasí bývá leckdy zrádné, nám ale začátkem prosince vyšel věhlasný rakouský Sölden vstříc a okrem velmi dobrých sněhových podmínek nám naservíroval i modrou oblohu se sluníčkem. Mráz pak zjišťoval poměrně dobrý stav sjezdovek i v odpoledních hodinách.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Mrazy byly nejsilnější na ledovci, takže jsme tentokrát více lyžovali v části Giggijoch, která se vyznačuje širokými a pozvolnými svahy, které jsou i při větší zalidněnosti poměrně dobře přehledné.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz
Mrazy byly nejsilnější na ledovci, takže jsme tentokrát více lyžovali v části Giggijoch, která se vyznačuje širokými a pozvolnými svahy, které jsou i při větší zalidněnosti poměrně dobře přehledné.
Autor: Tomáš Rucký/SNOWtour.cz