Diskuze
Chleba jako z Antonínova pekařství? Zvládnete ho i doma, říká pekař a přidává cenné rady
Kvásek si může každý udělat doma sám, je to jednoduché a když se o něho budete dobře starat, vydrží vám řadu měsíců i let. Upéct vynikající chleba je o trochu složitější, ale i to doma zvládnete.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
K82a42t17e12r93i37n52a 63M79a14t22t91h91e20w65s
15. 5. 2020 14:19
5 dnu stary kvasek a jeste vedeny podle popisu toho pana vam upece akorat tak kulovy. Na kvalitni domaci kvasek si pockate 3 tydny a musite odebirat a dokrmovat, ne jen dokrmovat, jinak budete mit te smesi za chvili vanu a neutahne vam chleba ani nahodou. Za pet dnu se vam maximalne podari ozivit suseny kvasek na kvalitu schopnosti neco upect.
0
0
možnosti
M65a23r23e73k 62H86u42r52t
9. 4. 2020 7:26
Hmm moje zkušenost ze Štrossmajerova náměstí se škvarkovým chlebem prumerne velikosti za 70 korun byla takova, ze jsme ho kolektivně doma vyhodili protoze byl hnusnej, bez chuti. Ale jinak je to u nich moc pěkné jen se nesmí peněženka třást před placením strachy a kreditky zalézat v panice až pod spoďáry...
0
0
možnosti