Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

DAVID: Co se dá ukrást v restauraci? Šéfkuchařům pod rukama mizí i recepty

Tak jako platí proslulé - jedlo se, jí se a jíst se bude. Tak platí - kradlo se, krade se a krást se bude. V dnešní době by si člověk řekl, že už se nekrade. Omyl. Budete se divit, co všechno lze ukrást.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

6. 2. 2019 14:10

Pohlreich si ve svém pořadu občas na kameru postěžoval, že některé recepty se dělaly, když v televizi vařila Jiřina Bohdalová a jiní známí herci - kuchařtí amatéři. Nikdy ale nezaznělo, že v dnešní době zase veřejně vystupují (hrají či píší) kuchaři - herečtí či spisovatelští amatéři. Nic proti, ať si každý najde to své, ale Lidovky by měly ručit za určité standardy a články od autorů, kteří by na základní škole dostali pětku z pravopisu, aspoň opravovat.

0 0
možnosti

6. 2. 2019 6:32

Pán je možná dobrej kuchař (nevím), ale jako psavec nic moc. To to po něm v těch profi-novinách nemůže někdo přečíst a trochu se na to "mrknout"?

0 0
možnosti

J. Nový

6. 2. 2019 6:22

"Ve velkých vývařovnách to bylo ještě horší. Vše se vařilo podle kalkulací z norem a tak to bylo ve větším.

.

Co bylo ve větším? Za něco mohly normy jako takové? Za to, že nebyly dodržovány?

0 0
možnosti

6. 2. 2019 8:17

To ne, ale normy vám zarucily určité množství surovin, takže jste měl dobrý 'vstupní základ' a pak už se dalo šidit.

0 0
možnosti