Diskuze
DAVID: Co se dá ukrást v restauraci? Šéfkuchařům pod rukama mizí i recepty
Děkujeme za pochopení.
Pohlreich si ve svém pořadu občas na kameru postěžoval, že některé recepty se dělaly, když v televizi vařila Jiřina Bohdalová a jiní známí herci - kuchařtí amatéři. Nikdy ale nezaznělo, že v dnešní době zase veřejně vystupují (hrají či píší) kuchaři - herečtí či spisovatelští amatéři. Nic proti, ať si každý najde to své, ale Lidovky by měly ručit za určité standardy a články od autorů, kteří by na základní škole dostali pětku z pravopisu, aspoň opravovat.
Pán je možná dobrej kuchař (nevím), ale jako psavec nic moc. To to po něm v těch profi-novinách nemůže někdo přečíst a trochu se na to "mrknout"?
J. Nový
"Ve velkých vývařovnách to bylo ještě horší. Vše se vařilo podle kalkulací z norem a tak to bylo ve větším.
.
Co bylo ve větším? Za něco mohly normy jako takové? Za to, že nebyly dodržovány?
To ne, ale normy vám zarucily určité množství surovin, takže jste měl dobrý 'vstupní základ' a pak už se dalo šidit.