Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Znovu se otevírá cukrárna Myšák

Legendární pražská cukrárna Myšák, sídlící ve Vodičkově ulici, představila své zrekonstruované prostory. V sobotu bude slavný podnik znovu otevřen po zhruba dvacetileté přestávce a nabídne svým zákazníkům prvorepublikový styl a kvalitní sortiment, vycházející z původních receptů a moderních trendů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hnus

11. 12. 2008 17:55
Příšerná kvality dortů i obsluhy _ nechoďte tam

Dnes jsme tam byli a dali jsme si kafe latte (65,- Kč) a dortík (75,- Kč) . dortík byl vyschlý makovec a na něm zmrzlá hmota s karamelovou polevou. Dorty nemají jména, ale vybíráte si z vitriny u pultu podle čísel.  Pak si sednete a až se po čase dočkáte obsluhy řeknete číslo dortu. Kafe donesla neschopná servírky po 10 minutách (v kavárně v 1. patře ale bylo volně) a dort až po dalších 10 minutách po urgencxi servírky. Nikoli nejdřív dort a pak kafe. Už je jasné proč je u Myšáka jedna ze dvou mrazicích ploten v republice. Dort byl zmrzlý. A to má pan Peter Freiwald nejlepší cukráře v republice! Byl ten pán někdy inkognito ve své cukrárně? Na závěr: už nikdy k Myšákovi!

0 0
možnosti

Dea

26. 11. 2008 14:03
Ubohé

nejde vůbec o ceny, nabídka je smutná, včera odpoledne pár nevábných oschle vypadajících kousků, které vůbec nevzbuzovaly chuť. Stačí zajít o 20m dál do Světozoru, tam by se měli podívat, jak mají dorty vypadat (a chutnat).

0 0
možnosti

Ravnagorac

22. 11. 2008 18:51
Myšák kulhá

Byl jsem tam v sobotu, kdy otevřeli, večer. Venku stála fronta asi 30 lidí, dveře hlídal číšník a pouštěl jen když někdo vyšel. Obsluha uvnitř byla zřelmě postižená obrnou, obsloužení u pultu trvalo neskutečně dlouho, servírka neměla nazpátek na tisícovku, no hrůza. Humbuk kolem tohoto podniku vůbec neodpovídá skutečnosti!

0 0
možnosti

Bidlo Ravnagorac

22. 11. 2008 19:41
Re: Myšák kulhá

...... čekali Klému!!Kdyby přišel, obsloužili by ho rakvičkama a přednostně!!Rv;-D

0 0
možnosti

František Potřebný

21. 11. 2008 8:48
Zase další provozovna pro zbohatlíky

kde si normální slušný čloběk nebude moci dovolit koupit ani rohlík ... !

0 0
možnosti

Mysak

21. 11. 2008 9:47
Re: Zase další provozovna pro zbohatlíky

Tak zbohatni taky, ty potrebna zavistiva socko! Tobe by vyhovoval mlecny bar z totace vid?

0 0
možnosti

ateista

20. 11. 2008 22:48
konečně dobrá zpráva v současné krizi

Konečně luxusní cukrárna pro konzervativní pražáky a pražskou smetánku počínaje Hradem a konče majetnými kolotočáři. Živě si představuji, jak předseda vlády tam přijíždí se svým nemanželským děckem v kočárku a fackuje všechny kolem, kdo si jej jen všimne. A určitě si objedná 2 rakvičky čokoládové a Talmanka si dá punč. Po něm přijede Klaus se svoji  letuškou, ale bude znechucen, protože tam již dávno sedí Kočka se svými koťaty.

0 0
možnosti

Bidlo

20. 11. 2008 21:48
Cukrárna Myšák, nebo u Klémy Gottwalda?

PS ....... v případě zvolení druhého názvu, by buržoasní paničky k zákusku obdržely zadarmo navíc adrenalin!!Rv;-D

0 0
možnosti

diamant12seznam.cz

21. 11. 2008 0:06
Re: Cukrárna Myšák, nebo u Klémy Gottwalda?

Konečně se otevírá známá sukrárna ve středu Prahy. To ani komunisti takovou cukrárnu nedokázali zdevastovat a zavřít. To dokázal samet a dnes jí budou vítězoslávně otevírat. Takových podníků za komárů bylo daleko víc. Cukrárny, lahůdky, mléčné bary, rybárna u Vaňhy a jiné. Nyní jen hamburgr, klobása a prakticky nic jiného. Dnes je Václavák ostudné centrum, proti 60-70 letům.Mladí to neznají a pamětníci jen kroutí hlavou. Dnes se budou honosit otevření takových podniků, které byly zlikvidovány. Je to směšné.;-D;-D;-D  

0 0
možnosti

Šárka

20. 11. 2008 17:55
cukrárna Myšák

...  a většině lidí  (mimo Prahu) je to tak  jedno. Máme jiné starosti. Zda nás nepropustí z práce, zda zaplatíme nájem a hypotéky ap.

0 0
možnosti

Marki

20. 11. 2008 18:45
zavidite? ja sama jsem nezamestnana,ale mam radost

ze se vraci poctiva prace.

vzdyt tam muzete jit pracovat, kdyz nemate praci. Ja jsem jiz starsi nepouzitelna , ale byt mladsi, hrnu se k poctive praci, mj. muzete zacit podnikat, zalozte si cukrarnu ve vasem meste nebo sekac, vzdyt lidi kdyby se uskromnili a nemuseli mit vsechno, jako dum na hypoteku, my sami mame dum stary za min penez a tim padem jsme nemuseli brat hypoteku, jen je treba se uskrmonit a nemit vse, co ostatni. Tak to je vsude. Jinde treba v Africe nemaji ania ten barak co vy na hypoteku ci byt

0 0
možnosti

John

20. 11. 2008 15:05
jsem zvedav

Jsem zvedavej, jen aby kvalita byla skutecná a nevychazel jen z názvu... Onehdy jsem si koupil 4 druhy chlebíčků u Paukerta... a nic moc, malý, vyschlý, nedobrý

0 0
možnosti

ALOIS.AMERICAN

21. 11. 2008 1:52
Re: jsem zvedav

Mel jsi je dat holubum nebo vrabcum>-

0 0
možnosti

ALOIS.AMERICAN

20. 11. 2008 15:04
MYSAK

Jak ty dorty Klema zral,jak prase>->-

0 0
možnosti

Vladimir

20. 11. 2008 14:52
hezké

Tam bych si zašel na pořádnej poctivej prvorepublikovej dortík :-)

0 0
možnosti